Οι φωτογραφίες, η βέρα και το αύριο

12.02.2010
Συνήθως τα παραμύθια έχουν happy end. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Κι αν η ίδια έχει συνηθίσει τόσα χρόνια στο ρόλο της «καλής νεράιδας» που μαγεύει τα νούμερα της AGB, ο... δράκος δεν είναι άλλος από μια φωτογραφική μηχανή.

Συνήθως τα παραμύθια έχουν happy end. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Κι αν η ίδια έχει συνηθίσει τόσα χρόνια στο ρόλο της «καλής νεράιδας» που μαγεύει τα νούμερα της AGB, ο... δράκος δεν είναι άλλος από μια φωτογραφική μηχανή. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι φήμες έκαναν λόγο για κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Ελένη με το περιβόητο τρίτο πρόσωπο. Όχι βέβαια σε ερωτικά ενσταντανέ, αλλά σε παρεΐστικες φωτογραφίες, που ωστόσο προδίδουν οικειότητα. Από κει και πέρα ξεκίνησε ένα απέραντο όργιο φημών: «Οι φωτογραφίες παζαρεύονται από πρόσωπο που διαμένει στην Άνδρο με περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια» - «Οι φωτογραφίες έχουν έρθει στα χέρια του Γιάννη Λάτσιου» - «Η Ελένη Μενεγάκη δίνει γη και ύδωρ, που σημαίνει ένα αστρονομικό ποσό, για να αγοράσει τα αρνητικά των φωτογραφιών». Οι φήμες άρχισαν να διαλύονται το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ 10» στον ΑΝΤ1, όπου μας έδειξε μία από τις περιβόητες φωτογραφίες, στην οποία απεικονίζεται η Ελένη Μενεγάκη με τον εν λόγω κύριο και φιλική παρέα. Η φωτογραφία δεν δείχνει τίποτα το μεμπτό. Άλλωστε, συνηθίζεται ο ξενοδόχος μιας μονάδας 10 μόλις δωματίων να μιλάει με τους πελάτες του, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο γνωστό πρόσωπο όπως η Ελένη Μενεγάκη. Μία φωτογραφία που σε άλλες εποχές δεν θα έλεγε τίποτα και σε κανέναν. Και σήμερα το μόνο που πιστοποιεί είναι ότι πράγματι η Ελένη γνωρίζει το συγκεκριμένο κύριο. Οι φήμες όμως συνεχίζονται... υπό τη μορφή ερωτημάτων πλέον: «Είναι η μόνη φωτογραφία που κυκλοφορεί; Και αν όχι, τι δείχνουν οι άλλες;» - «Γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία βγήκε από τον Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1, στο κανάλι που εργάζεται ο Γιάννης Λάτσιος;» - «Ήξερε ο κ. Λάτσιος το περιεχόμενο της εκπομπής του Θέμου;» - «Τι μήνυμα ήθελε να στείλει ο Θέμος και σε ποιον;». Ερωτήματα που μπορεί να έχουν κάποια βάση, μπορεί και όχι, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει σαφή απάντηση.

Το μήνυμα της βέρας
Έκπληκτοι οι τηλεθεατές τη Δευτέρα το πρωί είδαν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν φορούσε τη βέρα της. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με την κίνηση αυτή ήθελε να δώσει ένα και μόνο μήνυμα σε όλους όσοι μιλάνε για επανασύνδεση με τον Γιάννη Λάτσιο. Ότι ο χωρισμός είναι οριστικός και πως δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Άλλοι, πάλι, έσπευσαν να να πουν πως πρόκειται για συμβουλή του επικοινωνιολόγου, τον οποίο συμβουλεύτηκε το ζευγάρι για τα επόμενα βήματά του. Ωστόσο, τα νούμερα της AGB τη Δευτέρα δεν ήταν αυτά της προηγούμενης εβδομάδας, αφού η Ελένη στο γενικό σύνολο ήρθε δεύτερη, με τους Καραμέρο - Χαριτάτο να ανακτούν το χαμένο έδαφος.