Ο ΑΝΤ1 ρίχνει δίχτυα στον Χατζηνικολάου

17.02.2010
Τι θα γίνει με το δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, που έχει πάρει την κατιούσα; Φαίνεται ότι δεν ευοδώνονται τα σχέδια υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού να πείσουν την Έλλη Στάη να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κι έτσι τώρα ρίχνουν... δίχτυα προς τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τι θα γίνει με το δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, που έχει πάρει την κατιούσα; Φαίνεται ότι δεν ευοδώνονται τα σχέδια υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού να πείσουν την Έλλη Στάη να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κι έτσι τώρα ρίχνουν... δίχτυα προς τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τις φήμες πυροδότησε μια συνάντηση που έγινε στα βόρεια προάστια, σε γνωστό εστιατόριο, με συνδαιτυμόνες τον Νίκο Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ανδρέα Κουρή. «Ήταν απλώς μια φιλική συνάντηση ή μήπως και μια ευκαιρία για να συζητηθούν και κάποια επαγγελματικά θέματα», αναρωτήθηκαν όλοι όσοι είδαν την παρέα να συζητάει σε φιλικό τόνο.

Αν και ο δημοφιλής άνκορμαν είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με το Alter, αλλά και το κανάλι δεν φαίνεται διατεθειμένο να αφήσει να φύγει μέσα από τα χέρια του το «10 το καλό», ακούγεται ότι ο διευθυντής ειδήσεων του ANT1 Στρατής Λιαρέλης είναι αποφασισμένος να παλέψει για την καλύτερη μετεγγραφή. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον Νίκο Χατζηνικολάου, που, όπου κι αν έχει πάει, έχει καταφέρει να φέρει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης;

Τις τελευταίες μέρες έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον ANT1 να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της «μεταγραφολογίας». Άλλωστε, από τώρα αρχίζει η περίοδος των συζητήσεων για τις μετακινήσεις στα ΜΜΕ και τα πρώτα ονόματα στον τομέα της ενημέρωσης που κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίστηκαν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε για την επικείμενη προσφορά της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου με τα τραγούδια του «X-Factor», αλλά κάποιοι άλλοι για μια γενικότερη συνεργασία του γνωστού άνκορμαν με το κανάλι του Αμαρουσίου.