Το πιο νόστιμο ριάλιτι

16.02.2010
Στην κουζίνα ολοταχώς... Αυτό συζητούν στους διαδρόμους του Mega και προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να μπουν από το Σεπτέμβριο στη μάχη της κουτάλας, για να ακριβολογούμε, στη μάχη των μαγειρικών ριάλιτι.

Στην κουζίνα ολοταχώς... Αυτό συζητούν στους διαδρόμους του Mega και προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να μπουν από το Σεπτέμβριο στη μάχη της κουτάλας, για να ακριβολογούμε, στη μάχη των μαγειρικών ριάλιτι. Το project που εξασφάλισε το κανάλι της Μεσογείων δεν είναι άλλο από το «Master Chef». Σύμφωνα λοιπόν με το concept του βρετανικής έμπνευσης ριάλιτι, έξι ερασιτέχνες σεφ μπαίνουν στην κουζίνα για να ετοιμάσουν το ιδανικό γεύμα. Έμπνευση, ταχύτητα, ισορροπημένη γεύση, πρωτότυπο food styling. Ποιοι θα τα κρίνουν όλα αυτά;

Η μάχη των κριτών
Δύο κορυφαίοι σεφ. Και αν η πρώτη θέση έκλεισε με τον «Mr Γλυκές Αλχημείες» Στέλιο Παρλιάρο, για τη δεύτερη θέση δίνεται μάχη στο παρασκήνιο. Δύο πολύ γνωστοί και αγαπημένοι σεφ διεκδικούν αυτή τη θέση. Από τη μία ο Ηλίας Μαμαλάκης, με μεγάλη τηλεοπτική και γευσιγνωστική εμπειρία, και από την άλλη ο Ιταλός Έκτορας Μποτρίνι, που τις δύο τελευταίες σεζόν έχει γίνει «Εφιάλτης στην κουζίνα» γνωστών εστιατορίων αλλά και αγαπημένο παιδί του καναλιού της Κάντζας, λόγω την υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που φέρνει.

Στο Mega κλείνουν πιο πολύ προς τον Έκτορα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι «εκτός παιχνιδιού». Τα πάντα, όπως άλλωστε συμβαίνει τις δύο τελευταίες σεζόν, θα κριθούν στα μπάτζετ και στην αμοιβή που θα συμφωνήσει είτε ο Ηλίας είτε ο Έκτορας.