Η Έιμι Γουάινχαουζ αγκαλιά με τον πρώην

16.02.2010
Ύστερα από φημολογία μηνών, ήρθε και το πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο για να υποστηρίξει την επανασύνδεση του ζευγαριού, που αναμένεται να κάνει τους γονείς της διάσημης τραγουδίστριας να χάσουν -και πάλι- τον ύπνο τους.



Ύστερα από φημολογία μηνών, ήρθε και το πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο για να υποστηρίξει την επανασύνδεση του ζευγαριού, που αναμένεται να κάνει τους γονείς της διάσημης τραγουδίστριας να χάσουν -και πάλι- τον ύπνο τους.

Η φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού "Heat" δείχνει καθαρά την Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) και τον Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) αγκαλιασμένους, κατά τη διάρκεια μυστικού ραντεβού στο καινούριο σπίτι του Μπλέικ στο Σέφιλντ, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ. Ο τίτλος είναι "Και πάλι μαζί".

Κοντινά τους πρόσωπα, όμως, φαίνονται ανήσυχα για αυτή της επανασύνδεση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα και για τους δύο πρώην τοξικομανείς.

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο το πότε ακριβώς τραβήχτηκε η φωτογραφία αλλά σίγουρα είναι αρκετή να κάνει τους γονείς της Έιμι, Μιτς (Mitch) και Τζάνις (Janis) να τρελαθούν.

Από την φυλάκιση του Μπλέικ το 2008, η ζωή της ντίβας της σόουλ είχε μπει ξανά σε "σωστή τροχιά". Η υγεία, αλλά και η εμφάνισή της, είχαν βελτιωθεί σημαντικά, αφότου είχε αφήσει πίσω της τις κακές συνήθειες της ηρωίνης και του κρακ. Τώρα, ο φόβος να... ξανακυλήσει, διαγράφεται πολύ ισχυρός.

Οι δυο τους άρχισαν να ξαναμιλάνε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, και αφού είχαν χωρίσει για δύο χρόνια, ξεκίνησαν πάλι να βρίσκονται, μυστικά, τους τελευταίους δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, "Είναι και πάλι μαζί, παρά την καταστροφική σχέση τους. Δεν μπορούν χωριστά. Είναι σαν να έχουν εθιστεί ο ένας στον άλλο".

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπλέικ μίλησε για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά τους να ξαναπαντρευτούν παρά το ότι έχουν πάρει διαζύγιο μόλις έναν χρόνο πριν.

Είπε συγκεκριμένα στο "Heat": "Η Έιμι φοράει ξανά το δαχτυλίδι που της είχα αγοράσει από το Tiffany's πριν από τρία χρόνια. Βρισκόμαστε συχνά και μιλάμε πολύ για το παρελθόν. Λέμε να φύγουμε μακριά και να ξαναπαντρευτούμε.

"Η Έιμι είναι πάντα ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μιλάω για οτιδήποτε με απασχολεί, ή θέλω να μοιραστώ. Μιλάμε στο τηλέφωνο τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα".

Εκείνος ζει προς το παρόν στο Σέφιλντ, έχοντας συμπληρώσει 6 μήνες σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ενώ εκείνη ζει ακόμη στο Λονδίνο.

"Αποφασίσαμε να πάρουμε τα πράγματα σιγά σιγά", συνεχίζει ο Μπλέικ. "Θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά αυτή τη φορά. Πρέπει να βρω μια καριέρα και να μπορέσω να συντηρήσω τον εαυτό μου. Δεν θα ήταν λογικό να πάω απλά να ζήσω στο σπίτι της Έιμι. Στο παρελθόν, κάναμε χρήση μαζί και ήμασταν πολύ εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να συζήσουμε αμέσως".

Και συμπλήρωσε: "Θα παντρευτούμε ξανά μια μέρα. Αλλά δεν νομίζω ότι θα κλεφτούμε για να το κάνουμε σε μια παραλία. Αυτή τη φορά θα ήθελα να είναι ένας κανονικός γάμος, με τις δύο οικογένειές μας παρούσες. Και εγώ και η ΄Ειμι ξέρουμε ότι θα είμαστε μαζί κάποια στιγμή στο μέλλον".