Νικόλ Ρίτσι και Τζόελ Μάντεν: επιτέλους παντρεύονται

16.02.2010
Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, η θετή κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) και ο μουσικός φίλος της αποφάσισαν να το κάνουν πιο επίσημο.


Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, η θετή κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) και ο μουσικός φίλος της αποφάσισαν να το κάνουν πιο επίσημο.

Η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Τζόελ Μάντεν (Joel Madden) κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) στο οποίο ήταν καλεσμένη την Δευτέρα το βράδυ.

Φορώντας ένα κολλητό μαύρο φόρεμα και γόβες στιλέτο, η Νικόλ έδειξε, μάλιστα, στους φωτογράφους το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλό της.

Μπορεί να πέρασε μαζί με τον καλό της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Υόρκη, όμως η Ρίτσι συνέχισε τον εορτασμό και την επόμενη μέρα, όταν μετά το χθεσινό σόου, τον συνάντησε για ένα ακόμη ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο "Αbe's & Arthurs".

Από την πλευρά του, ο Μάντεν έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter το εξής: "Ναι, είμαι αρραβωνιασμένος. Πολύ χαρούμενος". Σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Ο αρραβώνας τους έρχεται μόλις 5 μήνες αφού η Νικόλ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τον μικρό Σπάροου Τζέιμς Μίντναϊτ Μάντεν (Sparrow James Midnight Madden). Έχουν και μια μεγαλύτερη κόρη, την 2χρονη Χάρλοου Γουίντερ Κέιτ Μάντεν (Harlow Winter Kate Madden).

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Δεκέμβριο του 2006, λίγο καιρό αφού ο Μάντεν είχε λήξει τον δύο ετών δεσμό του με την τραγουδίστρια/ηθοποιό Χίλαρι Νταφ (Hilary Duff) και η Ρίτσι είχε χωρίσει από τον DJ αρραβωνιαστικό της, Άνταμ "DJ AM" Γκόλντσταϊν (Adam 'DJ AM' Goldstein), ο οποίος πέθανε πέρυσι.

Λίγες εβδομάδες μόνο αφού ξεκίνησε η σχέση τους, η Νικόλ συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια καθώς πήγαινε στο σπίτι της από σπίτι του Μάντεν στο Λος Άντζελες.

Τον Ιούλιο του 2008, καταδικάστηκε σε 4 μέρες φυλάκιση, αλλά ύστερα από 82 (!) μόλις λεπτά αφέθηκε ελεύθερη, λόγω έλλειψης χώρου.

Από τότε που έγινε μητέρα, η Νικόλ, επιμένει ότι οι μέρες των άγριων πάρτι και των ξενυχτιών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ότι η κόρη της έδωσε στη ζωή της νέο σκοπό. Από τότε που γεννήθηκε η Χάρλοου, τον Ιανουάριο του 2008, η Ρίτσι έμεινε εκτός προβολέων, προτιμώντας να περνάει χρόνο στο σπίτι της, αντί να γλεντάει με τους φίλους της όπως συνήθιζε ως τότε.

Πέρυσι, η Ρίτσι είχε δηλώσει ότι δεν βιαζόταν να παντρευτεί, λέγοντας: "Νομίζω ότι αν το κάνουμε, θα το κάνουμε επειδή το θέλουμε και όχι επειδή αυτό πρέπει να γίνει. Θα το κάνουμε όταν έρθει η σωστή στιγμή".

Η Νικόλ έγινε ευρέως γνωστή το 2004, από τη στιγμή που συμπρωταγωνίστησε με την καλύτερή της φίλη Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) στο ριάλιτι σόου "The Simple Life". Οι δύο γυναίκες μάλωσαν το 2005, αλλά έναν χρόνο αργότερα τα ξαναβρήκαν.

Πέρυσι, μάλιστα, η Χίλτον έβγαινε για λίγο καιρό με τον δίδυμο αδελφό του Τζόελ, Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden).

Μετά το τέλος του "The Simple Life", η Ρίτσι, ασχολήθηκε με πολλά και διάφορα όπως: γράψιμο, τραγούδι, υποκριτική και σχέδιο ρούχων και κοσμημάτων.