Βαλεντίνος στα McDonald's για τη Μπρίτνεϊ

16.02.2010
Αν μιλάμε για ρομαντισμό! Ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) πήγε την καλή του Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) σε φαστ φουντ για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο!


Αν μιλάμε για ρομαντισμό! Ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) πήγε την καλή του Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) σε φαστ φουντ για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο!

Η Μπρίτνεϊ είναι μια παθιασμένη γυναίκα. Ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιου είδους φαγητό. Οπότε...

Τι άλλο καλύτερο για τον αγαπημένο της, από το να σκεφτεί να της προσφέρει το φαγητό που προτιμά. Τι σοκολάτες και λουλούδια, λοιπόν; Στις 14 Φεβρουαρίου την πήρε και την πήγε για μεσημεριανό στα McDonald's της περιοχής.

Ό,τι και να λέμε εμείς, εκείνος ήξερε ακριβώς τι θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη της, ακόμη και την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

Φορώντας ένα έντονο ροζ μίνι φόρεμα, με τα σκούρα -πια- μαλλιά της αφημένα ελεύθερα, η 28χρονη τραγουδίστρια έδειχνε φανερά ικανοποιημένη κοιτάζοντας τον Βαλεντίνο της. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι κάτι σε λουλούδι ή κόσμημα θα την περίμενε στο σπίτι ύστερα από το "λαχταριστό" αυτό γεύμα.

Η αγάπη της Σπίαρς για το συγκεκριμένο είδος φαγητού είναι γνωστή. Κατά τη διάρκεια της "Circus" παγκόσμιας περιοδείας της και ενώ ήταν στο Λονδίνο, επισκεπτόταν πολύ συχνά τη συγκεκριμένη αλυσίδα φαστ φουντ με τους γιους της Σον Πρέστον (Sean Preston) και Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James) στο Νάιτσμπριτζ.

Επιστρέφοντας στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τώρα, και έχοντας αφήσει τα παιδιά με τον πατέρα τους, Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), η Μπρίτνεϊ ήταν ελεύθερη να περάσει λίγο χρόνο μόνη με τον Τράγουικ, με τον οποίο βγαίνουν εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Το Σάββατο, εθεάθησαν να γευματίζουν στο "Marmalade Café" του Λος Άντζελες, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Από τότε που ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία της, πέρυσι, η Μπρίτνεϊ έχει επιστρέψει στο στούντιο δουλεύοντας στο 7ο άλμπουμ της καριέρας της.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που φημολογείται ότι θα συμμετάσχουν σε αυτό, είναι η Lady Gaga με την οποία είχαν συναντηθεί στην απονομή των βραβείων Γκράμι τον περασμένο μήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται το εξής: "Η Gaga δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο θαυμάζει την Μπρίτνεϊ. Πέρασαν πολύ καλά στο πάρτι. Μάλιστα, την σύστησε και στον πατέρα της και οι τρεις τους κουβέντιασαν για ώρες. Τελειώνοντας τη συζήτηση, οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν τηλέφωνα και συμφώνησαν να μπουν μαζί στο στούντιο μόλις η Lady τελειώσει την "Fame Monster" περιοδεία της".