Το εξώγαμο αδελφάκι της Μπιγιονσέ

18.02.2010
Ο πατέρας της τραγουδίστριας υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να πληρώνει διατροφή για το αγοράκι που αποδείχτηκε δικό του και γεννήθηκε στις αρχές του μήνα.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να πληρώνει διατροφή για το αγοράκι που αποδείχτηκε δικό του και γεννήθηκε στις αρχές του μήνα.

Ο Μάθιου Νόλες ( Mathew Knowles) απέκτησε τον μικρό Νίξον από την σχέση που διατηρούσε για 18 μήνες με την ηθοποιό Αλεξάντρα Ράιτ (Alexsandra Wright), από το Λος Άντζελες. Το μωρό γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

Η είδηση ήρθε στο φως μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 55χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ (Beyonce), Τίνα Νόλες (Tina Knowles) στις 11 Νοεμβρίου , πέρυσι.

Τότε, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1980, είχε εκδώσει μια ανακοίνωση λέγοντας ότι η απόφαση για τη λήξη του γάμου τους ελήφθη σε φιλικό πλαίσιο, παρότι αναφέρονταν και στο θέμα της πατρότητας που αντιμετώπιζε ο Νόλες.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, ο ίδιος υποχρεώθηκε να καταβάλει διατροφή 8.200 δολαρίων τον μήνα, αναδρομικά από την 1η Φεβρουαρίου καθώς και το 100% των ιατρικών εξόδων που μπορεί να προκύψουν.

Το τεστ DNA του Νόλες που έχει οριστεί για την 1η Μαρτίου, θα καθορίσει και όλα τα μακροπρόθεσμα θέματα της διατροφής.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, ο Νόλες είχε προσπαθήσει να εξαγοράσει τη σιωπή της Ράιτ στις αρχές Ιανουαρίου, πληρώνοντας της 10.000 δολάρια για τα έξοδα του μωρού και γι' αυτό υποχρεώθηκε να πληρώσει επιπλέον 20.750 δολάρια για το ίδιο διάστημα.

Εκτός από την Μπιγιονσέ, ο Νόλες και η Τίνα έχουν ακόμα μια κόρη, την 23χρονη, επίσης τραγουδίστρια, Σολάντζ (Solange).

Στην ανακοίνωση του χωρισμού τους, τον Δεκέμβριο, έγραφαν ότι: "Αν κάποιος περιμένει ένα άσχημο, θορυβώδες διαζύγιο, θα απογοητευτεί οικτρά".

Η Τίνα Νόλες που διαχειρίζεται την εταιρία ενδυμάτων "House of Dereon" μαζί με την Μπιγιονσέ, σχολίασε σχετικά: "Η απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας ήταν φιλική. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και συνέταιροι. Παρακαλούμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, ενώ θα αντιμετωπίζουμε το ζήτημα".

Παρά τα δημοσιεύματα για την απιστία του Μάθιου, ένας κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού είπε ότι, "ο χωρισμός τους δεν έχει καμιά σχέση με απιστίες. Το ζευγάρι απλώς πήρε διαφορετικούς δρόμους, κάνοντας τη δική του ζωή ο καθένας. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Θα προσπαθήσουν να το κάνουν συναινετικό. Βάζουν σε προτεραιότητα τα παιδιά τους και στέκονται ο ένας στον άλλον".

Και οι δύο γονείς έχουν στηρίξει ανυπολόγιστα την Μπιγιονσέ. Ο Μάθιου, άφησε την δουλειά του ως πωλητής ιατρικού εξοπλισμού για να διευθύνει την καριέρα της, ήδη από τα πρώτα της βήματα με το συγκρότημα "Girl's Tyme" που αργότερα μετονομάστηκε σε "Destiny's Child". Ο ίδιος είναι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων αναπαραγωγής όλων των έργων της κόρης του και ιδρυτής της "Music World Entertainment", της δισκογραφικής που κυκλοφορεί μεταξύ άλλων τα άλμπουμ της Μπιγιονσέ και της αδελφής της, Σολάντζ, μέσω της Columbia.

Σε παλιότερες συνεντεύξεις της η Μπιγιονσέ είχε αναφερθεί στις ταραγμένες σχέσεις της με τον πατέρα της. "Μας πήρε λίγο καιρό να συνεννοηθούμε", είχε πει: "Όταν έγινα 18 κι άρχισα να έχω λόγο πάνω στη δουλειά μου, είχε ταραχτεί πολύ και είχαμε θέματα. Αν έλεγα όχι σε κάτι, εκείνος θα το κανόνιζε ούτως ή άλλως. Έτσι έπρεπε να το κάνω γιατί θα φαινόταν άσχημο αν δεν το έκανα. Είχαμε πολλούς καυγάδες και του πήρε δύο χρόνια να συνειδητοποιήσει ότι είμαι ενήλικη και ότι δεν μπορεί να με αναγκάσει να κάνω κάτι που δεν θέλω".