Η Σέριλ Κόουλ απαντά με διαζύγιο στο κέρατο

18.02.2010
Απ 'ότι φαίνεται, η 26χρονη τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) καμία διάθεση δεν έχει να συγχωρήσει τις απιστίες του συζύγου της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), επιθυμώντας να πάρει διαζύγιο από τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι (Chelsea) μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Απ 'ότι φαίνεται, η 26χρονη τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) καμία διάθεση δεν έχει να συγχωρήσει τις απιστίες του συζύγου της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), επιθυμώντας να πάρει διαζύγιο από τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι (Chelsea) μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" που επικοινώνησε με φίλους της τραγουδίστριας, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το διαζύγιο θα ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγες εβδομάδες, μετά την επιστροφή της Κόυλ από το Λος Άντζελες.

Όπως τονίζουν, τα άτομα του περιβάλλοντος της 26χρονης τραγουδίστριας, η κριτής του "X- Factor" πέταξε για τις ΗΠΑ χωρίς την βέρα του γάμου της και έχει ξεπεράσει το σημείο που θα μπορούσε να κάνει γαργάρα τις απιστίες του Άσλεϊ αλλά και τις δικαιολογίες που ξεστόμισε για αυτές.

Η φήμη περί διαζυγίου έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη πως ο Κόουλ αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με το μοντέλο Σόνια Γουάιλντ (Sonia Wild) μέσω καρτοκινητού τηλεφώνου. Ταυτόχρονα, μια ακόμα γυναίκα, που επαγγέλλεται γραμματέας υποστήριξε πως πέρασε μια καυτή νύχτα με τον ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο που διέμενε με την αποστολή της Τσέλσι το βράδυ πριν έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Αγγλίας.

Χτές, η μέχρι σήμερα κυρία Κόουλ, έκανε σύντομη εμφάνιση στο αεροδρόμιο του Χίθροου, χωρίς την 160.000 λιρών βέρα της. Αντίθετα, προτίμησε να φορέσει ένα μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι στέλνοντας σαφές μήνυμα στο σύζυγό της. Παρόλο, που έκρυβε τα μάτια της πίσω από μεγάλα γυαλιά ηλίου, το μπλουζάκι της που απεικόνιζε μια γυναίκα να κλαίει τα είπε όλα!

Στενοί φίλοι της τραγουδίστριας επιμένουν ότι η Κόουλ έχει σαφή πρόθεση να δώσει τέλος στο γάμο με τον αμυντικό της Τσέλσι που διήρκεσε τρεισήμισι χρόνια. Ένας μάλιστα υποστήριξε:

"Η Σέριλ είναι πολύ σκληρή. Τον αγαπά τον Άσλεϊ και είναι ο έρωτας της ζωής της, αλλά δεν θα αντέξει πολλά. Έχει ήδη εξοντωθεί από όλα αυτά. Υπήρξε ένα σημείο που δεν ήθελε να πιστέψει όσα ακούγονταν, αλλά όσο οι φήμες πύκνωναν τόσο αισθανόταν ανήμπορη να τις αντιμετωπίσει. Θα χωρίσουν μέσα σε λίγες εβδομάδες".

Το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το γάμο του τον Ιούλιο του 2006 και αυτό ίσως σημαίνει ότι θα πάρουν διαζύγιο μετά από μια επώδυνη δικαστική μάχη. Η Κόουλ που διαθέτει δική της περιουσία, είναι λιγότερο οικονομικά εύρωστη σε σχέση με τον σύζυγό της. Πέρσι, η εφημερίδα "Sunday Times Rich List" εκτιμούσε πως η κοινή περιουσία του ζευγαριού ανερχόταν στα 13 εκατομμύρια λίρες.

Μια νομική πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κατάσταση για ένα ποδοσφαιριστή αφού πολλοί λίγοι παντρεύονται γυναίκες που έχουν και δικά τους εισοδήματα. Αυτό σημαίνει ότι η Σέριλ Κόουλ θα μπορέσει να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο της περιουσίας τους".

Παλαιότερα, η Κόουλ είχε δηλώσει πως δεν πιστεύει στα προγαμιαία συμβόλαια λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Παντρευόμαστε για να περάσουμε τη ζωή μας με ένν άνθρωπο χωρίς αν και μήπως".