Παππούς στα 47 του ο Τζιμ Κάρεϊ

01.03.2010
Η κόρη του 47χρονου ηθοποιού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή στο Λος Άντζελες.


Η κόρη του 47χρονου ηθοποιού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) ο μικρός Τζάκσον Ρίλεϊ Σαντάνα (Jackson Riley Santana) γεννήθηκε στις 12:28 π.μ., με βάρος σχεδόν τρία κιλά και ύψος 51 πόντους.

"Κάτι πολύ όμορφο έρχεται όπου να'ναι!", έγραφε στη σελίδα του στο Twitter ο 47χρονος ηθοποιός την Τρίτη.

Η 22χρονη Τζέιν (Jane), κόρη του Κάρεϊ από την πρώην γυναίκα του Μελίσα Γόμερ (Melissa Womer), παντρεύτηκε τον καλό της Άλεξ Σαντάνα (Alex Santana) -ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος "Blood Money" και ακούει στο παρατσούκλι "Nitro"- τον Νοέμβριο. Η ίδια -επίσης στον χώρο της μουσικής- τραγουδάει εναλλακτικό ροκ με το δικό της συγκρότημα "The Jane Carrey Band".

Μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κόρης του τον Ιούλιο, ο Τζιμ Κάρεϊ δήλωσε στο UsMagasine.com: "Είμαι ενθουσιασμένος. Η Τζέιν θα γίνει μια περίφημη μαμά".

Η εδώ και πέντε χρόνια σύντροφός του Τζένι Μακ Κάρθι (Jenny McCarthy), αστειεύτηκε νωρίτερα τον ίδιο μήνα λέγοντας ότι θα γίνει μια καταπληκτική γιαγιά.

"Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου για την ακρίβεια", είπε η 37χρονη Μακ Κάρθι, συμπληρώνοντας ότι η σχέση της με την Τζέιν είναι τέτοια που νιώθουν σαν μητέρα με κόρη έτσι κι αλλιώς.