Αυτοκτόνησε ο γιος της Μαρί Όσμοντ

01.03.2010
Η 50χρονη τραγουδίστρια είναι απαρηγόρητη από τη στιγμή που έμαθε ότι ο υιοθετημένος γιος της αυτοκτόνησε την Παρασκευή το βράδυ πηδώντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε στο Λος Άντζελες.


Η 50χρονη τραγουδίστρια είναι απαρηγόρητη από τη στιγμή που έμαθε ότι ο υιοθετημένος γιος της αυτοκτόνησε την Παρασκευή το βράδυ πηδώντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε στο Λος Άντζελες.

Ο 18χρονος Μάικλ Μπλόσιλ (Michael Blosil) είχε αφήσει ένα σημείωμα, λέγοντας ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του "μαρτυρίου" που του δημιουργούσε η χρόνια πάλι ενάντια στην κατάθλιψη και την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.
Στο σημείωμα, λέγεται, ότι έγραφε τα εξής: "Νιώθω ότι δεν έχω κανέναν φίλο και ότι ποτέ δεν θα ανήκω πουθενά".

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, ο Μάικλ είχε αφήσει το μήνυμα σε μια φίλη και γειτόνισσά του λίγο πριν πεθάνει...

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο Μπλόσιλ είχε ραντεβού με τη φίλη αυτή την Παρασκευή, αλλά την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, της έστειλε μήνυμα στο κινητό, στο οποίο την ενημέρωνε για το σημείωμα που της είχε αφήσει στο διαμέρισμά του.

Η φίλη αυτή μαζί με τους συγκατοίκους του βρήκαν το σημείωμα μαζί. Σε αυτό, μιλούσε για τη συνολική του δυστυχία, έλεγε ότι η κοπέλα ήταν η μοναδική του φίλη σε όλη την πόλη και απαριθμούσε κάποια πράγματα που σκόπευε να κάνει για τελευταία φορά.

Διαβάζοντας όλα αυτά, τα παιδιά θορυβήθηκαν αλλά το αμέσως επόμενο πράγμα που άκουσαν ήταν οι σειρήνες που έφταναν από διάφορες κατευθύνσεις κάτω από την πολυκατοικία ύστερα από τηλέφωνα που είχαν δεχτεί για "αυτό" που είχε γίνει στο μεταξύ.

Οι συγκάτοικοί του, είπαν στην αστυνομία ότι ο Μάικλ ήταν "καθαρός" τη στιγμή του θανάτου του, αλλά και ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ακόμη μία φορά -τουλάχιστον- στο παρελθόν.

Ο Μάικλ είχε υιοθετηθεί ως μωρό από την Μαρί Όσμοντ (Marie Osmond) και τον δεύτερο σύζυγό της Μπράιαν Μπλόσιλ (Brian Blosil) -με τον οποίο χώρισαν το 2007. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός πήδηξε από την ταράτσα της 10όροφης πολυκατοικίας στην οποία νοίκιαζε ένα διαμέρισμα για €1.650 τον μήνα.

Η τραγουδίστρια, μητέρα οκτώ παιδιών -τριών βιολογικών: Στίβεν (Stephen), Ρέιτσελ (Rachael) και Λόρεν (Lauren) και τεσσάρων ακόμη υιοθετημένων: Τζέσικα (Jessica), Μπράντον (Brandon), Μπριάνα (Brianna) και Άμπιγκεϊλ (Abigail)-, εξέδωσε μια ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την απώλειά της και κάνοντας έκκληση για σεβασμό της κατάστασής της.

Συγκεκριμένα στη δήλωση της Μαρί 'Οσμοντ έγραφε τα εξής: "Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε καταρρακωμένοι και σοκαρισμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας Μάικλ και ζητώ από όλους να σεβαστούν την ανάγκη μας για απομόνωση αυτές της δύσκολες ώρες".

Τον Νοέμβριο του 2007 και σε ηλικία 16 ετών, ο Μάικλ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Τότε η μητέρα του είχε δηλώσει σχετικά: "Ο γιος μου Μάικλ είναι ένας εκπληκτικός νεαρός, όπως έχει δείξει με το κουράγιο με το οποίο αντιμετωπίζει τα θέματά του. Ως μητέρα του, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εκείνον".

Σε μια συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό "People" την ίδια χρονιά, η πολύ καλή φίλη της Μαρί, Λίσα Χατς (Lisa Hatch) περιέγραψε τον Μάικλ ως ένα "πολύ ήσυχο παιδί" που έπαιζε ντραμς στην περιοδεία της μητέρας του τα Χριστούγεννα του 2006.

Λέγεται ότι τα προβλήματά του ξεκίνησαν μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο, πέρσι, ενώ η ίδια η μητέρα του είχε παραδεχτεί ότι ο χωρισμός της -ύστερα από 20 χρόνια γάμου- από τον πατέρα του το 2007 ήταν κάτι που δεν είχε αντιμετωπίσει και πολύ καλά ο Μάικλ.

Οι Όσμοντ, μια πολύ κλειστή και δεμένη οικογένεια Μορμόνων, που δωρίζει το 10% των κερδών τους στην εκκλησία τους, έγιναν διάσημοι τραγουδώντας όλοι μαζί τη δεκαετία του '70.

Σήμερα, η Μαρί, συνεχίζει να τραγουδά μαζί με τον Ντόνι (Donny).