Το απόλυτο ξεσάλωμα της Ριάνα

04.03.2010
Η γνωστή τραγουδίστρια σκόπευε να γιορτάσει ήσυχα τα 22α γενέθλιά της αλλά ο αγαπημένος της δεν της έκανε το χατίρι.



Η γνωστή τραγουδίστρια σκόπευε να γιορτάσει ήσυχα τα 22α γενέθλιά της αλλά ο αγαπημένος της δεν της έκανε το χατίρι.

Ο άσσος του μπέιζμπολ Ματ Κεμπ (Matt Kemp), για τον οποίο βέβαια, η ίδια η Ριάνα (Rihanna) δεν έχει μιλήσει επίσημα ακόμη, της έδωσε μια νύχτα που δεν θα ξεχάσει, οργανώνοντας για χατίρι της ένα πάρτι έκπληξη.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Ματ είχε κανονίσει να χαρίσει στην καλή του έναν προσωπικό χορό από μία μινιόν στριπτιτζού, τη νάνο Μπρίτζετ (Bridget The Midget). Η Ριάνα απόλαυσε πραγματικά το δώρο της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, καθισμένη στην καρέκλα πίνοντας σαμπάνια.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού US, παρόλο που δεν το περίμενε, τελικά η 22χρονη, πλέον, τραγουδίστρια μπήκε αμέσως στο πνεύμα του πάρτι και διασκέδασε με τα την καρδιά της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, μαζί με μια φίλη της, η Ριάνα επιδόθηκε σε ξεχωριστές χορευτικές φιγούρες, βάζοντας φωτιά στην πίστα.

Ευτυχώς, ο ντύσιμό της εκείνη την ημέρα ήταν κατάλληλο για τη γιορτή και το μόνο που οι φίλοι της πρόσθεσαν στο λουκ ήταν μια γυαλιστερή, πλαστική τιάρα που έδωσε στην εορτάζουσα την πριγκηπική αίσθηση που απαιτούσε η μέρα!