Φλερτ στο Λονδίνο

08.03.2010
Θα χορέψει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Τζουντ Λο; Η παρουσιάστρια του «Dancing With the Stars» γνώρισε το Χολιγουντιανό σταρ σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο, όταν παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Θα χορέψει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Τζουντ Λο; Η παρουσιάστρια του «Dancing With the Stars» γνώρισε το Χολιγουντιανό σταρ σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο, όταν παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» γοητεύτηκε από τη Ζέτα, αλλά λογάριασε χωρίς τον «ξενοδόχο». Τον Αντώνη Ρέμο, που είναι πυρ και μανία μαζί του! Ποια Σιένα Μίλερ; Μόλις ο Τζουντ Λο είδε τη δική μας ξανθιά σταρ, ξέχασε την αγαπημένη του Χολιγουντιανή καλλονή. Ευτυχώς που εκείνο το βράδυ μόλις τελείωσε η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Σιένα δεν ήταν στο θέατρο, γιατί, αν έβλεπε την εκρηκτική Ζέτα, μάλλον θα είχαμε καβγά!

Πώς να συναγωνιστεί την Ελληνίδα καλλονή, που ήδη έχει πρόταση να παίξει κι αυτή στο Χόλιγουντ; Και πώς ο Τζουντ Λο να μη χάσει τη μιλιά του όταν είδε την Ελληνίδα θαυμάστριά του, που πήγε να τον συγχαρεί στο καμαρίνι;

Όταν μάλιστα η Ζέτα του είπε ότι είναι ηθοποιός, τότε πέταξε από τη χαρά του, καθώς ετοιμάζει μια νέα ταινία και η σαγηνευτική παρουσία της ταιριάζει απόλυτα στο γυναικείο ρόλο της συμπρωταγωνίστριας. Μόνο που λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Η Ζέτα δεν είναι μόνη της και τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα.

Γιατί ζήλεψε ο Αντώνης
Τι ήταν να φτάσει στ’ αφτιά του Αντώνη Ρέμου ότι ο 38άχρονος γόης του Χόλιγουντ «καλοβλέπει» την αγαπημένη του; Αν και της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως κάθε ερωτευμένος, δεν μπορεί να αποφύγει το... αγκαθάκι της ζήλιας, όταν οι καλοθελητές φροντίζουν να μεταφέρουν τα μαντάτα. Και μπορεί μεν η Ζέτα να βρέθηκε εκεί από καθαρά επαγγελματικό ενδιαφέρον και να μη δίνει κανένα δικαίωμα, αλλά μόλις ο Αντώνης έμαθε ότι ο Τζουντ Λο ψάχνει τρόπο να την προσεγγίσει, ενοχλήθηκε. Απ’ ό,τι λένε οι καλοθελητές, ο Λο δεν έμεινε μόνο στο θαυμασμό, αφού της είπε πως θα δει μέσω Internet βίντεο από τις κινηματογραφικές της δουλειές, γιατί το στυλ και η φινέτσα της ταιριάζουν απόλυτα σε μία από τις ηρωίδες της νέας ταινίας που ετοιμάζει.

Εκείνη όμως είναι αλλού δοσμένη. Από τη μία, είναι ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο, όπως λένε πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και πάνε για γάμο. Από την άλλη, το διάσημο σόου «Dancing With the Stars» που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και στο οποίο θα αφιερωθεί για τους επόμενους μήνες η Ζέτα. Άλλωστε, πρόκειται για φαντασμαγορικό σόου του BBC που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές σε Ευρώπη και Αμερική και τώρα έρχεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, η Ζέτα κέρδισε την παρουσίαση ανάμεσα σε πολλές άλλες άξιες υποψήφιες.

Πάντως, μην απορήσετε αν στους λαμπερούς καλεσμένους που θα χορέψουν δούμε και το γοητευτικό Χολιγουντιανό σταρ να χορεύει με τη Ζέτα. Εκτός βέβαια αν προλάβει να χορέψει μαζί της ο Αντώνης Ρέμος, γιατί παίζει κι αυτό!