Μετά το Όσκαρ... το κέρατο, για την Μπούλοκ

18.03.2010
Δεν πρόλαβε να χαρεί το "βαρύ" βραβείο που κέρδισε η 45χρονη ηθοποιός και τα μαντάτα της έφεραν τα πάνω κάτω.



Δεν πρόλαβε να χαρεί το "βαρύ" βραβείο που κέρδισε η 45χρονη ηθοποιός και τα μαντάτα της έφεραν τα πάνω κάτω.

Λίγες μέρες αφού η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον σκηνοθέτη σύζυγό της Σαμ Μέντες (Sam Mendes) φαίνεται ότι η "Κατάρα των Όσκαρ" χτύπησε ξανά.

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) ακύρωσε την παρουσία της στη Βρετανική πρεμιέρα της ταινίας "The Blind Side", η οποία και της χάρισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της, στη σκιά των αποκαλύψεων που θέλουν τον άντρα της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) να είχε σχέσεις με ένα μοντέλο του οποίου το σώμα είναι σχεδόν ολοκληρωτικά καλυμμένο με τατουάζ.

Σε μια λιτή ανακοίνωση, η εταιρεία διανομής Warner Brothers ενημέρωσε το κοινό ότι η όλη εκδήλωση του Λονδίνου καθώς και τα πάρτι που θα την ακολουθούσαν, ακυρώνονται εξαιτίας "απρόβλεπτων συνθηκών που προέκυψαν και εμποδίζουν την κυρία Μπούλοκ να ταξιδέψει".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι σε όλες τις τελετές -τις οποίες σάρωσε φέτος η Μπούλοκ, αφού η ερμηνεία της στην ταινία που αναφέραμε δεν της χάρισε μόνο το Όσκαρ- η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με πολύ θερμά λόγια αναφερόμενη στον Τζέιμς. Τον ευχαρίστησε επανειλημμένα τονίζοντας ότι χωρίς τη βοήθειά του δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Στα βραβεία SAG τον Ιανουάριο είπε μεταξύ άλλων: "Στον άντρα μου Τζέσε, που δουλεύει τόσο σκληρά όλη την ημέρα... Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις. Σ' αγαπώ τόσο πολύ, και είσαι πολύ καυτός και σε θέλω τόσο πολύ".

Στις Χρυσές Σφαίρες είπε: "Στον άντρα μου. Δεν είναι έκπληξη το ότι η δουλειά μου έχει γίνει καλύτερη από τότε που σε γνώρισα, και γι' αυτό σε ευχαριστώ".

Και τέλος, στα Όσκαρ, ευχαρίστησε τη μητέρα της Χέλγκα (Helga) που έχει πεθάνει, επειδή τον έστειλε στη ζωή της. Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας απονομής μάλιστα, είδαμε μέχρι και δάκρυα στα μάτια του καθώς εκείνη εξέφραζε δημόσια την αγάπη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού "In Touch" βρήκε πολύ ωραίο τρόπο να της ξεπληρώσει αυτή την αγάπη: με μια εξωσυζυγική σχέση -και μάλιστα 11 μηνών- με τη Μισέλ "Βόμβα" ΜακΓκί (Michelle "Bombshell" McGee).

Το μοντέλο, που σημειωτέον έχει περισσότερα τατουάζ και από την πρώην γυναίκα του Τζέσε Τζέιμς, πρώην πορνοστάρ νυν σκηνοθέτη Τζανίν Λιντερμούλντερ (Janine Lindermulder), αποκάλυψε -ανάμεσα στα άλλα- ότι αποκαλούσε τον 40χρονο Τζέιμς "Γορίλα από Βανίλια" ("Vanilla Gorilla") ενώ έδωσε πολλές ζουμερές λεπτομέρειες από την εποχή της σχέσης τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" η Μπούλοκ έφυγε από το σπίτι τη Δευτέρα, λίγες μέρες, δηλαδή πριν δημοσιοποιηθεί το θέμα.

Η ηθοποιός είχε διάφορες ατυχείς σχέσεις πριν γνωρίσει τον Τζέιμς, έναν πρώην σωματοφύλακα σε χέβι μέταλ γκρουπς. Η επίσημη γνωριμία έγινε όταν πήγε τον βαφτισιμιό της να παρακολουθήσει από κοντά το τηλεοπτικό σόου "Monster Garage" που τότε εκείνος παρουσίαζε. Ερωτεύτηκαν αμέσως και εκείνη έγινε η τρίτη γυναίκα του πριν από πέντε χρόνια.

Το μελαχρινό μοντέλο, τώρα, υποστηρίζει ότι ήρθε σε επαφή με τον Τζέσε Τζέιμς τον Απρίλιο του 2009 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έψαχνε δουλειά και ήθελε να βολιδοσκοπήσει αν υπήρχε κάτι στην εταιρεία του West Coast Choppers. Μία εβδομάδα αργότερα, συναντήθηκαν και έκαναν σεξ στον καναπέ του γραφείου του στο Λος Άντζελες "δύο ή τρεις φορές".

Η Μισέλ, η οποία είναι 20 και κάτι χρονών, είπε ότι πίστευε πως ο γάμος του είχε τελειώσει όταν ξεκίνησε η ιστορία τους.

Το περιοδικό δημοσίευσε πρόστυχα μηνύματα του Τζέσε Τζέιμς προς τη ΜακΓκί στα οποία τη αποκαλούσε "μωρό" και επαινούσε τα "όμορφα μάτια" της.

Σε ένα πολύ πρόσφατο μάλιστα (το έγραψε την Κυριακή) έλεγε: "Απλά σε σκεφτόμουν σήμερα το πρωί".

Εκείνη συνέχισε τη διήγησή της: "Προφανώς είμαι λίγο πιο νευρική από τη Σάντρα. Μου αρέσουν οι μοτοσυκλέτες και πιστεύω ότι εμείς είχαμε περισσότερα κοινά από όσα είχαν εκείνοι. Νομίζω ότι εκείνος ένιωθε μοναξιά".

Προχωρά μάλιστα τα πράγματα ακόμη παραπάνω αποκαλύπτοντας ότι είχε γνωρίσει και "αποκτήσει μια πολύ στενή σχέση" με τη Σάνι (Sunny), την 5χρονη κόρη του Τζέιμς από την πρώην γυναίκα του.

Πώς μπορεί άραγε να νιώθει η Μπούλοκ γι' αυτό, έχοντας αγωνιστεί δικαστικά και έχοντας τελικά κερδίσει την κηδεμονία της Σάνι από τη μητέρα της, θεωρώντας ότι δεν ήταν ικανή να την αναθρέψει;

Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό. Η Μισέλ λέει ότι οι δυο τους παρακολούθησαν την εμφάνιση της Σάντρα στα βραβεία MTV τον περασμένο Μάιο, μαζί, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. "Στο μυαλό μου, φαντάστηκα ότι εκείνος δεν πήγε μαζί της γιατί, απλά είχαν χωρίσει", εξηγεί.

Παρόλο που οι συναντήσεις τους γινόταν πάντα μυστικά στο γραφείο του Τζέσε, η ΜακΓκι λέει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ακόμη παντρεμένος μέχρι που συνάντησαν τυχαία κάποιους κοινούς γνωστούς σε ένα συνέδριο τατουάζ στο Λονγκ Μπιτς τον περασμένο Ιούνιο. "Ήταν πολύ αμήχανο το όλο πράγμα. Ήξερε πια ότι τον είχαν... πιάσει", θυμάται.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν ή το πότε η Μπούλοκ έμαθε για τα καμώματα του άντρα της.

Επίσημες δηλώσεις επί του θέματος δεν έχει κάνει ακόμη κανένας από τους δύο άμεσα ενδιαφερόμενους.