Ο άντρας της Μπούλοκ ζητάει συγνώμη

19.03.2010
Χωρίς να έχουν ακόμη καταλαγιάσει οι αντιδράσεις για τα "ξεμπροστιάσματά" του, ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) έδωσε στη δημοσιότητα μια απολογία που αφορά φυσικά στη σχέση που είχε με το μοντέλο με τα τατουάζ!


Χωρίς να έχουν ακόμη καταλαγιάσει οι αντιδράσεις για τα "ξεμπροστιάσματά" του, ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) έδωσε στη δημοσιότητα μια απολογία που αφορά, φυσικά, στη σχέση που είχε με το μοντέλο με τα τατουάζ!

Ενώ μάλιστα ο 40χρονος επέμενε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιευμάτων για εκείνον είναι αναληθή, τελικά παραδέχτηκε ότι δεν είχε ζυγίσει σωστά την κατάσταση.

Η δημόσια συγνώμη του Τζέιμς έρχεται τέσσερις μέρες μετά τη φημολογούμενη φυγή της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) από το σπίτι του ζευγαριού στη Νότιά Καλιφόρνια.

Η δήλωσή του ήταν η εξής: "Υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο που φταίει για όλη αυτή την κατάσταση και αυτός είμαι εγώ.

"Εξαιτίας της κακής μου κρίσης αξίζω ό,τι άσχημο μου έρχεται αυτή τη στιγμή.

"Όλο αυτό, έχει προκαλέσει στη σύζυγό και τα παιδιά μου πόνο και ντροπή πέρα από κάθε φαντασία και είμαι απίστευτα λυπημένος που τους το έχω κάνει αυτό.

"Λυπάμαι ειλικρινά για τη θλίψη που τους έχω προκαλέσει. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσουν να βρουν τη δύναμη στην καρδιά τους να με συγχωρήσουν".

Με την Μπούλοκ, στην ουσία να κρύβεται, ο Τζέσε Τζέιμς πήγε τα παιδιά του στο σχολείο χθες -φορώντας ακόμη τη βέρα του.

Η 45χρονη ηθοποιός, που φέτος σάρωσε τα βραβεία με την ερμηνεία της στην ταινία "The Blind Side", ακύρωσε την παρουσία της στην Βρετανική πρεμιέρα του φιλμ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, προφασιζόμενη "απρόσμενους προσωπικούς λόγους που την εμποδίζουν να ταξιδέψει".

Η κίνηση αυτή έγινε στη σκιά δημοσιεύματος του αμερικανικού περιοδικού "In Touch" που αποκάλυπτε στην ουσία τη σχέση του άντρα της με την Μισέλ "Βόμβα" ΜακΓκι (Michelle "Bombshell" McGee), όπως την αφηγήθηκε η ίδια μέσα από συνέντευξή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεαρό μοντέλο έχει περισσότερα τατουάζ στο σώμα της από την πορνοστάρ, πρώην γυναίκα του άτακτου Τζέσε, Τζανίν Λίντερμούλντερ (Janine Lindermulder).

Ανάμεσα στα άλλα που είπε στο περιοδικό, αποκάλυψε ότι αποκαλούσε τον εραστή της "Γορίλα από Βανίλια" ("Vanilla Gorilla") ενώ έδωσε πολλές ζουμερές λεπτομέρειες από την εποχή της σχέσης τους.

Το μελαχρινό μοντέλο, υποστηρίζει ότι ήρθε σε επαφή με τον Τζέσε Τζέιμς τον Απρίλιο του 2009 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έψαχνε δουλειά και ήθελε να βολιδοσκοπήσει αν υπήρχε κάτι στην εταιρεία του West Coast Choppers. Μία εβδομάδα αργότερα, συναντήθηκαν και έκαναν σεξ στον καναπέ του γραφείου του στο Λος Άντζελες "δύο ή τρεις φορές".

Η Μισέλ, η οποία είναι 20 και κάτι χρονών, είπε ότι πίστευε πως ο γάμος του είχε τελειώσει όταν ξεκίνησε η ιστορία τους.

Από την πλευρά της, η δημοφιλής Σάντρα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον σύζυγό της σε όλες τις τελετές στις οποίες βραβεύτηκε φέτος. Και μάλιστα με πολύ τρυφερό τρόπο.

Στα βραβεία SAG τον Ιανουάριο είπε μεταξύ άλλων: "Στον άντρα μου Τζέσε, που δουλεύει τόσο σκληρά όλη την ημέρα... Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις. Σ' αγαπώ τόσο πολύ, και είσαι πολύ καυτός και σε θέλω τόσο πολύ".

Στις Χρυσές Σφαίρες είπε: "Στον άντρα μου -Δεν είναι έκπληξη το ότι η δουλειά μου έχει γίνει καλύτερη από τότε που σε γνώρισα, και γι' αυτό σε ευχαριστώ".

Και τέλος, στα Όσκαρ, ευχαρίστησε τη μητέρα της Χέλγκα (Helga) που έχει πεθάνει, επειδή τον έστειλε στη ζωή της.