Περιμένουν το πέμπτο τους παιδί!

30.01.2008
Χαράς ευαγγέλια για την τέως ελληνική βασιλική οικογένεια, αφού ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί-Σαντάλ περιμένουν τη γέννηση ενός ακόμη παιδιού!

Χαράς ευαγγέλια για την τέως ελληνική βασιλική οικογένεια, αφού ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί-Σαντάλ περιμένουν τη γέννηση ενός ακόμη παιδιού! Αξίζει να σημειωθεί ότι το πριγκιπικό ζεύγος έχει ήδη τη Μαρία-Ολυμπία, 11 ετών, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, 9 ετών, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, 7 ετών, και τον Οδυσσέα-Κίμωνα, 3 ετών. Το νέο μέλος, που θα προστεθεί στην τέως βασιλική οικογένεια το ερχόμενο καλοκαίρι, θα αποτελεί το ένατο εγγονάκι του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας και το ενδέκατο του ζεύγους Ρόμπερτ Μίλερ των γονιών της Μαρί-Σαντάλ, που περιμένουν πώς και πώς τα γεννητούρια!

Η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Κωνσταντίνου έλεγε: Η Μαρί-Σαντάλ είναι τριών μηνών έγκυος και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δεν επιθυμούν να μάθουν το φύλο του παιδιού τους». Αυτή είναι μια παράδοση που ακολουθούν πιστά όλα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και την έχουν τηρήσει σε όλες τις γεννήσεις των παιδιών τους. Τώρα, όπως είναι φυσικό, τα πιτσιρίκια του Παύλου και της Μαρί περιμένουν πώς και πώς να καλωσορίσουν το νέο τους αδελφάκι! Δ.Μ.