John the great

31.01.2008
Ο Γιάννης Καζανίδης, αφότου συναναστράφηκε με νέους πολιτισμούς, επέστρεψε ανανεωμένος-αδυνατισμένος-μαυρισμένος και αποφάσισε να γιορτάσει, έστω και μετα-εόρτια, την ονομαστική του εορτή!

Ο Γιάννης Καζανίδης, αφότου συναναστράφηκε με νέους πολιτισμούς, επέστρεψε ανανεωμένος-αδυνατισμένος-μαυρισμένος και αποφάσισε να γιορτάσει, έστω και μετα-εόρτια, την ονομαστική του εορτή! Βέβαια, μεταξύ μας, είμαι σίγουρος ότι έκανε το κάλεσμα για να μπει στο μάτι πολλών, αφού γύρισε και λάμπει, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Δεν είναι τυχαίο ότι οργάνωσε το κάλεσμα από το εξωτερικό και ότι το έκανε στο πιο place to be, το «Τ-Ρalace bar».

«Ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, υποδέχτηκε προσωπικά τους καλεσμένους του δίπλα σε ένα μαύρο άτι και φρόντισε ώστε ο καθένας να πάρει λίγο από τον αέρα της Copacabana (τυχαίος προορισμός, λέμε τώρα!)! Μοντέλα (αδυναμία του εορτάζοντος), νεαροί ηθοποιοί και happy crowd έγιναν ένα, σε ένα πραγματικά ευχάριστο και διασκεδαστικό party.