Δέσποινα Μοίρου: "Με τον Νίκο μάς συνδέει..."

28.01.2008
«Μένω στο σπίτι μου στη Φιλοθέη. Ό,τι κι αν ακούγεται ή γράφεται, αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω ανακρίβειες. Τον Νίκο Κακαουνάκη τον γνωρίζω

«Μένω στο σπίτι μου στη Φιλοθέη. Ό,τι κι αν ακούγεται ή γράφεται, αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω ανακρίβειες. Τον Νίκο Κακαουνάκη τον γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια από τον Alpha και είναι ένας καλός φίλος».

Αυτό είναι το ξέσπασμα της Δέσποινας Μοίρου για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι μετακόμισε στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, κάτι που δημοσιεύτηκε και σε περιοδικό.

«Ο Νίκος πέρασε παλικαρίσια μια περιπέτεια υγείας και μάλιστα λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω και να του συμπαρασταθώ όσο θα ήθελα ως καλή του φίλη. Φυσικά και έχω πάει σπίτι του και θα ξαναπάω, αφού είμαστε φίλοι, και του τηλεφωνώ για να μάθω για το θέμα της υγείας του. Όμως ούτε μετακόμισα από το σπίτι μου στο δικό του ούτε έχουμε καμιά ιδιαίτερη φιλία που να υποκρύπτει κάτι», μας λέει η ηθοποιός, που έχει βαρεθεί όπως μας είπε να ακούει ανυπόστατες φήμες που αφορούν τη σχέση της με το γνωστό δημοσιογράφο.

«Τις γιορτές βρισκόμουν στο εξωτερικό και στη συνέχεια είχα τηλεοπτικά γυρίσματα», συνεχίζει η Δέσποινα Μοίρου. «Όσο για τις κοινές εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις και νυχτερινά κέντρα όπου μας έχουν δει; Μόνο μία φορά πήγαμε μαζί πριν από περίπου ένα χρόνο στο πάρτι του καλού μου φίλου Γιάννη Καζανίδη και από εκεί και μετά το έκαναν σίριαλ ότι κάτι τρέχει μ εμένα και τον Νίκο».

Η Δέσποινα Μοίρου δεν κρύβει την προσωπική της ζωή. Η ίδια μας είπε πως, αν ήταν ερωτευμένη και είχε μια σχέση, δεν θα δίσταζε να βγει και να το δηλώσει. Άλλωστε, η ίδια έχει πει ότι δεν την ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας με έναν άντρα και ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άντρες.

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά πρέπει να είμαι ζευγάρι με το συγκεκριμένο άνθρωπο, με τον οποίο πραγματικά μας συνδέει μια σπάνια φιλία και εκτίμηση. Τον συμβουλεύομαι για επαγγελματικά μου θέματα, γιατί εκείνος είναι χρόνια στο χώρο, και θεωρώ ότι είναι ένας καλός φίλος. Ας σταματήσουν, λοιπόν, να λένε και να γράφουν ανακρίβειες, που ενοχλούν όχι μόνο εμένα, αλλά κυρίως το οικογενειακό μου περιβάλλον. Συγχύζομαι όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Άλλες φορές, πάλι, γελάω με τη φαντασία κάποιων ανθρώπων που πλάθουν ιστορίες. Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής και φιλική με τους δημοσιογράφους. Ας με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω κάτι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε λίγο και λιγάκι μπορούν να φαντάζονται έρωτες στη ζωή μου. Να σας πω, λοιπόν, ότι είμαι μόνη μου. Ασχολούμαι με τη δουλειά μου και περιμένω αυτόν τον έναν και μοναδικό που θα μου αλλάξει τη ζωή. Άλλωστε, εγώ για να συγκατοικήσω είμαι πολύ δύσκολη. Έχω τις συνήθειές μου και δεν τις αλλάζω. Ακόμα κι αν ερωτευτώ, θέλω ο άλλος να έχει πολλή αγάπη και κατανόηση. Αυτήν τη στιγμή έτσι νιώθω και δεν υπάρχει κάτι ερωτικό στη ζωή μου. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Σ.Μ.