Ένα τραγούδι τους φέρνει πιο κοντά

02.04.2010
Ποιος μπορεί να... αντισταθεί στη Ρούλα Κορομηλά; Κανένας! Όσο κι αν εκείνη μένει χρόνια τώρα πίσω από τις κάμερες, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις επώνυμες φιλίες που είχε όταν έκανε τα λαμπερά σόου της. Μέχρι τη Ρώμη λέγεται ότι έφτασε για να επισκεφτεί τον καλό της φίλο Eros Ramazzotti, γιατί υπάρχει λόγος σοβαρός!

Ποιος μπορεί να... αντισταθεί στη Ρούλα Κορομηλά; Κανένας! Όσο κι αν εκείνη μένει χρόνια τώρα πίσω από τις κάμερες, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις επώνυμες φιλίες που είχε όταν έκανε τα λαμπερά σόου της. Μέχρι τη Ρώμη λέγεται ότι έφτασε για να επισκεφτεί τον καλό της φίλο Eros Ramazzotti, γιατί υπάρχει λόγος σοβαρός! Οπως πρώτο έγραψε το ΛΟΙΠΟΝ, η Ρούλα ετοιμάζεται μέσα στο Μάιο να επιστρέψει στο γυαλί οργανώνοντας ένα φιλανθρωπικό σόου που θα συζητηθεί. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είναι ανανεωμένη, πολύ ευδιάθετη και λάμπει ολόκληρη. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδηγεί στο να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Με άκρα μυστικότητα, όπως κάνει πάντα, ειδικά όταν προσφέρει φιλανθρωπικό έργο, ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό σόου και έχει καταφέρει να πείσει την «ελίτ» των Ελλήνων τραγουδιστών να συμμετέχουν σε εκείνη τη βραδιά. Η μεγάλη έκπληξη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούει στο όνομα Eros Ramazzotti.

Δεν θα είναι μόνο οι Έλληνες επώνυμοι και οι χορογραφίες, καθώς η Ρούλα θα χορέψει κιόλας, αλλά και το γεγονός ότι θα τραγουδήσει με έναν αγαπημένο της φίλο από τα παλιά, με τον οποίο ποτέ δεν έπαψαν να έχουν επαφή.

Δεν είναι άλλος από το διεθνούς φήμης Ιταλό τραγουδιστή, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι για την αγάπη. Ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και η τρυφερή σχέση που έχει με τη Ρούλα τόσα χρόνια έκανε τον Eros, ακόμα κι αν έχει φορτωμένο πρόγραμμα, να μην της πει «όχι». Άλλωστε, ο ιερός σκοπός για τον οποίο διοργανώνεται το σόου δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν ευαισθητοποιημένο καλλιτέχνη να αρνηθεί να προσφέρει τη βοήθειά του.

Κι ενώ θα μπορούσε να είναι μαζί της σε ζωντανή σύνδεση από την Ιταλία, εκείνος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε στη Ρούλα ότι θα «πετάξει» στην Ελλάδα, για να δώσει το «παρών» στην επανεμφάνισή της στην τηλεόραση αλλά και για να τα πούνε από κοντά.