Μετά τον καβγά το φιλί της αγάπης

06.04.2010
Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ; Γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα τα ευχάριστα περί αρραβώνα; Τι... δυναμίτισε τη σχέση τους τόσο, που μπορεί και να κινδυνεύσουν να μη δώσουν το φιλί της αγάπης;

Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ; Γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα τα ευχάριστα περί αρραβώνα; Τι... δυναμίτισε τη σχέση τους τόσο, που μπορεί και να κινδυνεύσουν να μη δώσουν το φιλί της αγάπης; «Να το πάρεις το κορίτσι. Μην το παιδεύεις...», λέει το τραγούδι, αλλά φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, αν πιστέψουμε τις φήμες που έχουν φουντώσει σε καλλιτεχνικούς κύκλους, γιατί οι ίδιοι τηρούν σιγήν ιχθύος, η σχέση τους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Αιτία; Η υπερπροστατευτικότητα του Γρηγόρη και η αντίδραση της Νάντιας, που θέλει να ακολουθήσει το δικό της επαγγελματικό δρόμο, χωρίς την επιρροή του συντρόφου της.

Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί το ζευγάρι έχει καθυστερήσει τον αρραβώνα του και ήλπιζαν ότι αυτό το Πάσχα, που θα ανέβουν μαζί στη γενέτειρα του Γρηγόρη, τη Θεσσαλονίκη, θα μαθαίναμε τα ευχάριστα.

Οι πληροφορίες όμως που έρχονται από το περιβάλλον τους, όχι μόνο δεν μιλάνε για αρραβώνα, αλλά για συνεχείς τριβές, καθώς μπορεί να αγαπιούνται, αλλά ο Γρηγόρης δεν αφήνει τη Νάντια να πετάξει με τα δικά της φτερά και λέει την άποψή του για κάθε της κίνηση, καθώς θέλει να πετύχει και στη νέα της προσπάθεια.

Αν και τα πρώτα βήματα της Νάντιας είναι επιτυχημένα και φαίνεται ότι μπορεί να καθιερωθεί και στο τραγούδι - και στο ραδιόφωνο αρέσει πολύ -, ο Γρηγόρης δεν σταματάει να είναι υπερπροστατευτικός, γιατί γνωρίζει ότι ο χώρος της σοουμπίζ είναι πολύ σκληρός. Όσο χαμηλών τόνων κι αν είναι η Νάντια και τον αγαπάει, κάποιες στιγμές ασφυκτιά από την υπερβολική αγάπη του, σε σημείο που τελευταία οι συζητήσεις τους να καταλήγουν σε καβγάδες.

Όλοι ελπίζουν οι όποιες διαφωνίες τους να λυθούν με το αναστάσιμο φιλί που θα δώσουν ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης που έχουν δώσει εδώ και καιρό.