Κριστίνα Αγκιλέρα: "Νιώθω πιο σέξι ως μαμά"

21.04.2010
Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή η 29χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η γέννηση του γιου της την έκανε πιο σίγουρη και πιο άνετη το σώμα της. "Νομίζω ότι είμαι μια πιο σεξουαλική Κριστίνα τώρα", παραδέχτηκε συγκεκριμένα.


Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή η 29χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η γέννηση του γιου της την έκανε πιο σίγουρη και πιο άνετη το σώμα της. "Νομίζω ότι είμαι μια πιο σεξουαλική Κριστίνα τώρα", παραδέχτηκε συγκεκριμένα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) παντρεύτηκε τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) πριν από πέντε χρόνια και ο μικρός Μαξ (Max) γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2008.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον σταθμό Q100 Bert Show της Ατλάντα εξήγησε πώς επέδρασε η μητρότητα στην ψυχή και το σώμα της : "Αλλαγή για μένα είναι αρχικά να βλέπεις το κορμί σου να κάνει πράγματα που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι έκανε. Όταν μένεις έγκυος, περνάς μια περίοδο που δεν νιώθεις το σώμα σου ως δικό σου πια, αλλά του παιδιού σου. Μόλις ξεπεράσεις αυτό το στάδιο και το πάρεις πίσω, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Τώρα πια, νιώθω καλύτερα από ποτέ. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα".

Η Αγκιλέρα παραδέχεται ότι είχε ανέκαθεν έντονη σεξουαλικότητα, την οποία όμως δεν ήθελε να χάσει μετά το παιδί. Όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού αποκάλυψε ότι με τον άντρα της διατηρούν ακόμη τις "Γυμνές Κυριακές" τους. Πρόκειται για μια αγαπημένη συνήθεια του ζευγαριού που ξεκίνησε τον πρώτο καιρό του γάμου τους και αφορά αυτό ακριβώς που λέει.

Δηλαδή, οι δυο τους περνούν τις Κυριακές τους χωρίς να φορούν καθόλου ρούχα μέσα στο σπίτι. "Πρέπει να κρατάμε ζωντανό τον γάμο μας. Και να τον νοστιμεύουμε λίγο!", είχε σχολιάσει σχετικά στην εκπομπή της Ελέν Ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) εκείνη την εποχή. Έτσι, έδωσε και μια πολύ καλή ιδέα στη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) η οποία αμέσως μετά, είχε δηλώσει ότι θα το δοκίμαζε οπωσδήποτε με τον άντρα της, Σηλ (Seal).

Η μαμά-Κριστίνα του σήμερα εξελίσσει το ίδιο σκεπτικό εκείνων των χρόνων: "Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Μαξ να βλέπει ότι η μητέρα του δεν ντρέπεται για η σεξουαλικότητά της. Εννοώ... είναι μόλις δύο χρονών. Εμείς είμαστε συλλέκτες Τέχνης και στο σπίτι υπάρχουν παντού γυναικεία γυμνά. Το παιδί μεγαλώνει σε ένα σπίτι που το γυμνό θεωρείται φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς".

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά, η Κριστίνα παραδέχτηκε ότι θα το ήθελε κάποτε, αλλά όχι αμέσως. "Θα ήθελα να δώσω στον Μαξ έναν αδελφό ή μια αδελφή, αλλά αυτή τη στιγμή, το μωρό μου είναι το Bionic". Πρόκειται για το νέο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, για την προώθηση του οποίου η Αγκιλέρα έχει προγραμματίσει μια παγκόσμια περιοδεία.


Στο τέλος της συνέντευξης, ξεκαθάρισε και τα πράγματα σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί ότι αντιγράφει την Lady Gaga στο νέο της άλμπουμ: "Αναμενόμενο ήταν να ακούσω κάτι τέτοιο. Δεν αξίζει όμως να ξοδέψω ούτε μια ανάσα για να το σχολιάσω. Είμαι στον χώρο περισσότερα από δέκα χρόνια και νομίζω ότι η δουλειά μου μιλάει από μόνη της. Αν ήμουν νεότερη, μπορεί να ασχολούμουν περισσότερο. Ακόμη και να θύμωνα. Αλλά τώρα; Έχω καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ. Έχω τον γιο μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου".