Τζακ Τουίντ: "Δεν ήταν βιασμός"

21.04.2010
Ο χήρος της γνωστής από τη συμμετοχή της σε παιχνίδια ριάλιτι Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody), ο οποίος αυτές τις μέρες δικάζεται για βιασμό, απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες.

Ο χήρος της γνωστής από τη συμμετοχή της σε παιχνίδια ριάλιτι Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody), ο οποίος αυτές τις μέρες δικάζεται για βιασμό, απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες.

Ο Τζακ Τουίντ (Jack Tweed) και ο φίλος του Άντονι Ντέιβις (Anthony Davis) κατηγορούνται ότι στις 4 Σεπτεμβρίου του 2009 βίασαν κατ' επανάληψη μια 19χρονη -τότε- κοπέλα στο σπίτι του πρώτου. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, ο Ντέιβις κρατούσε την πόρτα κλειστή σε όλη τη διαδικασία για να μην μπορέσουν να μπουν στο δωμάτιο οι φίλες της κοπέλας που ήθελαν να τη βοηθήσουν.

Μιλώντας στους ενόρκους ο 22χρονος Τουίντ ομολόγησε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο φίλος του βρισκόταν στο δωμάτιο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που εκείνος πλησίασε στο κρεβάτι και πήρε μέρος στη "διαδικασία" κάνοντας σεξ με την ίδια κοπέλα. Ο ίδιος επιμένει ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Όρθιος, με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του, ο Τουίντ υποστήριξε με πεποίθηση ότι αφού πήγαν σπίτι του όλοι μαζί μετά το κλάμπινγκ -όπου γνωρίστηκαν- εκείνος και η κοπέλα αρχικά συζήτησαν για το αν είχαν δεσμό εκείνη την εποχή και μετά κοιτάχτηκαν "με νόημα". "Με φλέρταρε και ήταν πολύ φιλική μαζί μου", υποστήριξε με πάθος.

Οι δυο τους γελούσαν και αστειεύονταν με τους άλλους όταν το κορίτσι ζήτησε να φορέσει ένα ζευγάρι κάλτσες και μία φόρμα για να ζεσταθεί. Ο Τουίντ βαριόταν να σηκωθεί και της είπε να πάει να ψάξει μόνη της στην κρεβατοκάμαρα, εκείνη όμως του ζήτησε ναζιάρικα να έρθει μαζί της να τη βοηθήσει να ψάξει.

Στη συνέχεια, όπως διηγήθηκε ο Τουίντ, πήγαν όντως μαζί στην κρεβατοκάμαρα και μόλις μπήκαν μέσα, εκείνος γύρισε και εκείνη στεκόταν ακριβώς πίσω του. "Κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Μιλήσαμε με τα μάτια. Μπορεί όντως να έκανα την πρώτη κίνηση. Όμως, εκείνη με φιλούσε επίσης. Με είχε αγκαλιάσει και χάιδευε τα μαλλιά και την πλάτη μου", περιέγραψε.

Από την πλευρά της, η κοπέλα υποστήριξε ότι η πρώτη επαφή της με τον Τουίντ ήταν όταν εκείνος άρχισε να τη φιλάει στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αρχικά, όπως λέει, προσπάθησε να αστειευτεί αλλά εκείνος γινόταν ολοένα και πιο "επιθετικός". Μάλιστα, η κατάσταση σοβάρεψε όταν ο Ντέιβις μπήκε στο δωμάτιο και είπε στον Τουίντ: "Μην ανησυχείς Τζακ. Κρατάω την πόρτα. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις".

Συνεχίζοντας, η νεαρή είπε ότι ο Τουίντ τη βίασε κοντά στο περβάζι και καθώς προσπάθησε να ξεφύγει, εκείνος την τράβηξε και την έριξε πάνω στο κρεβάτι, όπου τη βίασε ξανά, ενώ παράλληλα ο Ντέιβις την υποχρέωσε σε στοματικό σεξ μαζί του.

Τόσο ο Τουίντ, ο οποίος παντρεύτηκε τη σύντροφό του Τζέιντ Γκούντι το 2009, λίγο πριν εκείνη χάσει τη μάχη με το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αλλά και ο μεσίτης φίλος του βρίσκονται ελεύθεροι με εγγύηση. Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες για βιασμό.

Όταν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του αν όντως φίλησε την κοπέλα στον λαιμό πριν από το περιστατικό στην κρεβατοκάμαρα, ο Τουίντ είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί ακριβώς κι ότι είναι πιθανό να έχει συμβεί, αλλά αρνήθηκε ότι έσπρωξε το κορίτσι με βία.

Στη συνέχεια, ο Τουίντ χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τζέντλεμαν που προσπάθησε να σεβαστεί τη σεμνότητα της κοπέλας. Σύμφωνα με την αφήγηση του, ενώ έκαναν σεξ στο πρεβάζι, κάποιος άνοιξε την πόρτα του δωματίου. "Δεν γύρισα να κοιτάξω, απλά μετακινήθηκα λίγο. Δεν απομακρύνθηκα τελείως γιατί προφανώς τα πόδια της ήταν ανοιχτά και κάτι τέτοιο θα την έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση", συνέχισε.

Αφού το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο κρεβάτι, ο Τουίντ περιέγραψε ότι έπεσε από πάνω της, αλλά με μεγάλη προσοχή στηριζόμενος στα χέρια του για να μην την πιέσει. Σε όλη τη διαδικασία, η κοπέλα δεν έδειξε ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ. "Φιλιόμασταν ακόμη και μετά ξάπλωσε πίσω", θυμήθηκε ο Τουίντ.

Όταν ρωτήθηκε γιατί σταμάτησε αμέσως μόλις ο Ντέιβις "ανέλαβε δράση" εξήγησε ότι απλά "έχασε τη στύση του" και παραδέχτηκε ότι ήταν κάπως ζαλισμένος από τα πολλά ποτά αλλά ότι ήξερε τι έκανε.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του είπε επίσης ότι πριν πάει στο κλαμπ εκείνη την ημέρα, είχε επισκεφτεί τη μητέρα του στο σπίτι της για να του κόψει τα μαλλιά του. "Η μαμά μου με κουρεύει πάντα", εξήγησε.