«Δεν γουστάρω να συνεργαστώ ξανά με τη Μανωλίδου»

26.04.2010
Δεν άντεξε άλλο ο εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης και ζήτησε ραντεβού από το διευθυντή προγράμματος του AΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο! Ο λόγος; Έχει έντονα παράπονα για την Ευγενία Μανωλίδου.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν άντεξε άλλο ο εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης και ζήτησε ραντεβού από το διευθυντή προγράμματος του AΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο! Ο λόγος; Έχει έντονα παράπονα για την Ευγενία Μανωλίδου. Εχουμε συνηθίσει τον Ηλία Ψινάκη ιδιαίτερα δυναμικό και να λύνει τις διαφορές του μόνος του. Το τελευταίο διάστημα, όμως, φαίνεται ότι έχει φτάσει στα όριά του! Έτσι, μετά τις παρεξηγήσεις που είχε με την Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και αφού δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, ο γνωστός μάνατζερ ζήτησε να δει τον Γιάννη Λάτσιο.

Φυσικά, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δέχθηκε στο γραφείο του τον Ηλία. «Δεν γουστάρω να συνεργαστώ ξανά μαζί της», του είπε ιδιαίτερα ενοχλημένος. «Δεν μπορώ να κάνω παιχνίδι μαζί της. Δεν κολλάμε καθόλου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε στενός συνεργάτης του γνωστού μάνατζερ, ο Γιάννης Λάτσιος τον άκουσε προσεκτικά, για να του δώσει τελικά την απάντηση: «Ηλία μου, είσαι ένας εύστροφος άνθρωπος με περισσό χιούμορ και θα έπρεπε να μη σε απασχολούν τέτοια θέματα».

Όσο κι αν προσπάθησε ο κ. Λάτσιος να καλμάρει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τον Ηλία, φαίνεται πως δεν τα κατάφερε. Του υποσχέθηκε όμως πως θα φροντίσει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει για τη σεζόν που διανύουμε. Έτσι, μη σας κάνει καμία εντύπωση αν στον τέταρτο κύκλο του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» δούμε μόνο του τον Ηλία, χωρίς την παρουσία της Μανωλίδου, ή το αντίστροφο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ευτυχώς πάρα πολλές παραγωγές σόου, στις οποίες και οι δυο τους μπορούν να βρουν τηλεοπτική στέγη. Μην ξαφνιαστείτε όμως αν δούμε ακόμη και την ταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα να επιστρέφει στη θέση της στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», θυμίζοντάς μας τον παλιό καλό καιρό, που μαζί με τον Βαγγέλη Περρή άφησαν εποχή!