Ήρθε κι έδεσε η κουμπαριά

23.04.2010
Η επιστροφή της Ρούλας στο γυαλί είναι γεγονός. Από τη Δευτέρα κάνει ντεμπούτο στο «Greek Idol» και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω, και αντίστροφα.

Η επιστροφή της Ρούλας στο γυαλί είναι γεγονός. Από τη Δευτέρα κάνει ντεμπούτο στο «Greek Idol» και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω, και αντίστροφα.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από συσκέψεις-θρίλερ έως αργά το βράδυ της Τρίτης, με διάφορες φήμες να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία από νωρίς. Τα ακούσαμε όλα. Ότι η Μενεγάκη φεύγει από την πρωινή ζώνη και πάει στη θέση της η Κορομηλά. Ότι η Ελένη αρνήθηκε την πρόταση για την παρουσίαση του talent show και την έστειλαν σπίτι της. Αλλά και το τελευταίο: ότι ο Καρβέλας πάει ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια!

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha ξεκαθάρισε το τοπίο και εμείς σας έχουμε όλο το άγνωστο παρασκήνιο.

Ανανεωμένη, δυνατή και αποφασισμένη να κατακτήσει την επιτυχία με μία ακόμη πρόκληση καριέρας, η Ρούλα αφήνει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια και βγαίνει να αναμετρηθεί ξανά με την AGB.

Σαν έτοιμη από καιρό ?αν και οι πληροφορίες μας λένε πως η πρόταση της έγινε πριν από ενάμιση μήνα? φαίνεται να έχει σχεδιάσει το νέο εγχείρημα και είναι σίγουρο ότι όλοι περιμένουν να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπαμε τώρα και η συγκεκριμένη εκπομπή να πάρει ανοδική πορεία. Ελάχιστοι από τους στενούς της συνεργάτες γνώριζαν ότι η έμπειρη τηλεστάρ το τελευταίο διάστημα που έδειχνε έτοιμη να επιστρέψει είχε στο νου της το «Greek Idol». Η ίδια μιλούσε για ένα φιλανθρωπικό σόου και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και των κουτσομπόληδων σ’ αυτό. Και ξαφνικά, μόλις δύο μέρες πριν από την ανακοίνωση, δύο γεγονότα μας τραβάνε την προσοχή:

Πρώτον: Η ξαφνική τετ α τετ συνάντηση με τον παλιό σύντροφό της Στέφανο Σαρτίνι, με τον οποίο "σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή" αντάλλαξαν υποσχέσεις μελλοντικής συνεργασίας. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Στέφανο μπαίνει ξανά στη ζωή της, για να την ενισχύσει στην καινούργια της προσπάθεια.

Δεύτερον: Η σχεδόν βέβαιη επιστροφή του Νίκου Καρβέλα και σε λίγο κουμπάρου της στο σόου σε ρόλο που μάλλον θα αλλάξει τις ισορροπίες. Βέβαια, εμπρός στην τηλεθέαση τι συζητάμε τώρα...

Με λίγα λόγια, η κουμπαριά ήρθε κι έδεσε. Φυσικά, είναι πρόωρο να πούμε για ποια θέση ακριβώς προορίζεται ο πολυσυζητημένος συνθέτης, όπως ακόμα αν θα πάει μόνος του ή θα τον ακολουθήσει σε λίγο καιρό και η Αννίτα Πάνια, όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί.

Εκτός από τους κουμπάρους της, τι άλλο μπορεί να σκέφτεται η Ρούλα για την υπάρχουσα κατάσταση στο «Greek Idol»; Αν και είναι αναμφισβήτητο ότι η παρουσία της θα φέρει λάμψη, οι υπόλοιποι συντελεστές μια κάποια ανασφάλεια θα πρέπει να την έχουν.

Είναι γνωστό ότι είναι απαιτητική, τελειομανής και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της αν νιώθει ότι οι συνεργάτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της. Πάντως, ένα φαίνεται να είναι σίγουρο. Ότι ο συνδυασμός Ρούλας - Καρβέλα θα συζητηθεί και θα κινήσει το ενδιαφέρον της AGB.

Έπειτα από προσωπική απόφαση της Ρούλας στο παιχνίδι παραμένει και η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία θα κάνει τα backstage με τους παίκτες. Θα είναι δηλαδή ό,τι και η Ελένη Καρποντίνη στο green room του «Dancing With the Stars».

Για να δούμε, η επαναμφάνιση της Ρούλας στο γυαλί θα σηματοδοτήσει ντόμινο εξελίξεων και αλλαγών στο κανάλι της Κάντζας, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται;