Μπαμπάδες... 50 καρατίων

14.02.2008
Μήπως η γοητεία των γκρίζων κροτάφων ξεπέρασε το σφρίγος της νιότης; Παρατηρώντας τα πρόσφατα glamorous γεννητούρια με μπαμπάδες επώνυμα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ, συμπεραίνουμε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Και σε αυτό έρχεται να συμφωνήσει ο πάντα αλάνθαστος και χαρμόσυνος πελαργός που φέρνει τα μωρά!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Μήπως η γοητεία των γκρίζων κροτάφων ξεπέρασε το σφρίγος της νιότης; Παρατηρώντας τα πρόσφατα glamorous γεννητούρια με μπαμπάδες επώνυμα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ, συμπεραίνουμε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Και σε αυτό έρχεται να συμφωνήσει ο πάντα αλάνθαστος και χαρμόσυνος πελαργός που φέρνει τα μωρά!

Γιάννης Πάριος
Στις αρχές της πέμπτης δεκαετίας της ζωής του έγινε ξανά μπαμπάς ο τροβαδούρος του έρωτα, που από το σύντομο σε διάρκεια γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη απέκτησε δύο ακόμη γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα. Αλλά και μετά από το χωρισμό του ζευγαριού τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις με τον πατέρα τους, τον παρακολουθούν σε όλες του τις εμφανίσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που διασκεδάζουν όσο τίποτα στον κόσμο να πηγαίνουν βόλτα με το αμάξι μαζί του, αλλά και να τρώνε όλοι μαζί στο σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Άνω Γλυφάδα.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν κρατάνε ήδη στην αγκαλιά τους τη δεύτερη κόρη τους. Μετά τη γέννηση της Ευγενίας (το όνομα της μητέρας του δημοσιογράφου)-Σιένας (το όνομα της ιταλικής πόλης όπου φούντωσε ο έρωτάς τους) πέρυσι, το 2008 τους καλωσόρισε με ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός μέσα στον κυκεώνα των πρόσφατων εξελίξεων. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους που υπερβαίνει τα 20 χρόνια δεν αποτελεί εμπόδιο για τον έρωτά τους, γι αυτό και μοιράζονται πολλές ώρες της καθημερινότητάς τους μαζί.

Γιώργος Κωνσταντίνου
Μπορεί ο πολύ αγαπημένος και πετυχημένος κωμικός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης να χώρισε πρόσφατα από την επί πολλά χρόνια σύζυγό του Μαρία Δουρή και να έχει πατήσει αισίως τα 60, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς για το μικρό του γιο, τον οποίο απέκτησε με την κατά 30 χρόνια νεότερή του πρώην σύζυγό του.

Κώστας Καζάκος
Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του ελληνικού θεάτρου ένιωσε την πατρότητα την πρώτη φορά με την Τζένη Καρέζη σε ηλικία μόλις 30 χρόνων, όταν γεννήθηκε ο γιος του Κωσταντίνος. Τη δεύτερη φορά όμως που έγινε πατέρας «βάδιζε» ήδη στην έκτη δεκαετία της ζωής του, λίγο μετά το δεύτερο γάμο του με την επίσης ηθοποιό Τζένη Κόλλια. Όταν πρωτοείδε την Τζένη, εκείνη ήταν νεαρή ηθοποιός κι εκείνος φτασμένος θιασάρχης. Με τη βοήθειά της ξεπέρασε την απώλεια της Τζένης Καρέζη και κατάφερε να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η νεαρή ηθοποιός, που έχει την ίδια περίπου ηλικία με το μεγάλο του γιο, του χάρισε δύο παιδιά, η μοίρα όμως τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τους στέρησε το ένα. Ωστόσο, η νεαρή σύντροφος του μεγάλου ηθοποιού τον στήριξε και σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του και κατάφερε να τον φέρει πάλι κοντά στο γιο του Κωνσταντίνο. Μαζί απέκτησαν τον Αλέξανδρο, που σήμερα είναι 10 χρόνων.

Νίκος Καρβέλας
Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο έκανε η Αννίτα Πάνια στον αγαπημένο της Νίκο Καρβέλα!

Ο Νίκος, που σύντομα αποχαιρετάει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του πριν από λίγες ημέρες τον μικρό Αντρέα (όνομα του πατέρα της Αννίτας) και περιττό να πούμε πόση αδυναμία του έχει. Στο πλευρό της νέας αγαπημένης οικογένειας και η πρώτη κόρη του Νίκου, η Σοφία, που έχει ήδη εκφράσει το πάθος της για το αδελφάκι της αγοράζοντάς του την τελευταία λέξη των βρεφικών ρούχων, όλα από τους πιο διάσημους οίκους μόδας. Όσο για την Άννα Βίσση, έχει επιφορτιστεί με τη διακόσμηση του δωματίου του μικρού Καρβέλα!

Τόλης Βοσκόπουλος
Όταν ο 64χρονος Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου, εκείνη μετρούσε μόνο 41 χρόνια ζωής και ήταν λογικό αμέσως να γοητευτεί από τα γαλάζια μάτια και την ομορφιά της. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας όμως δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Μάλιστα, χάρη στην Άντζελα ο Τόλης ελάττωσε το κάπνισμα και υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί. Το 2001, και σε ηλικία 60 ετών ο Τόλης τότε, ήρθε στον κόσμο και το αγγελούδι τους-καρπός του έρωτά τους, η Μαρία, για να σφραγίσει τον ευτυχισμένο γάμο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος ερμηνευτής έχει μία ακόμη κόρη, τη Χαρά (για την οποία εκκρεμεί δικαστική διαμάχη όσον αφορά την πατρότητα από την πλευρά του Τόλη).

Τips:
Το 1995 γεννήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο 26.934 παιδιά από πατεράδες ηλικίας μεταξύ 40 και 44 ετών. Στις μέρες μας το νούμερο έχει φτάσει στις 45.312. Στους 45άρηδες έως 50άρηδες η συνολική αύξηση ήταν από 8.826 σε 14.300 παιδιά. Ο αριθμός των παιδιών που γεννήθηκαν από πατεράδες άνω των 50 ετών αυξάνεται επίσης, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς.

Άκης Τσοχατζόπουλος
Τον Ιούλιο του 2004 το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παντρεύτηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερή του δημοσιογράφο Βασιλική Σταμάτη με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Συκεών της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος σε αυστηρά prive κύκλο στην ορθόδοξη εκκλησία του Παρισιού. Στα τέλη του 2006 και στα 67 του χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, αφού από τον πρώτο του γάμο έχει μία κόρη και το γιο του Αλέξανδρο, που είναι φτυστός ο Άκης στα νιάτα του!

Η γοητεία της ωριμότητας κερδίζει και στο εξωτερικό
Ο 70χρονος σήμερα Γούντι Άλεν παράτησε τη Μία Φάροου για τη θετή κόρη της, την 35άρα Σουν Γι. Μαζί απέκτησαν δύο κορούλες.

Η περίπου 40άρα Σελίν Ντιόν είναι πολλά χρόνια παντρεμένη με τον Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος θα μπορούσε να είναι και πατέρας της. Μαζί απέκτησαν παρά τις πολλές δυσκολίες ένα γιο.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο φλογερός και θυελλώδης έρωτας του 66άχρονου Μάικλ Ντάγκλας, του άντρα που στα νιάτα του είχε κάνει τις γυναίκες όλες της υφηλίου να αναστενάζουν από πόθο, με την 37χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι 7 χρόνων και ένα κοριτσάκι 5.

Πασχάλης Αρβανιτίδης
Λίγο πριν μπει στα 60 πληροφορήθηκε ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής του τραγουδιού «Μάθημα Σολφέζ» ότι είναι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, που ήρθε ως αποτέλεσμα μιας εξωσυζυγικής σχέσης (;) με την Ουρανία Τουτουνζή. Μετά την αμφισβήτηση της πατρότητας από τον ίδιο ήρθε η αναγνώριση του παιδιού από την οικογένεια Αρβανιτίδη αλλά και από το τεστ πατρότητας, το οποίο έκρινε ότι ο Πασχάλης είναι ο βιολογικός πατέρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη είναι παντρεμένοι 33 ολόκληρα χρόνια και έχουν μία κόρη, τη Ζίνα, 32 χρόνων, αλλά και ένα γιο, τον Γιάννη, 27 χρόνων.

Κώστας Αρζόγλου
Είναι πατέρας του μικρού Παύλου από το γάμο του με την Έλενα Ακρίτα. Είναι σαφές ότι ο Κώστας Αρζόγλου του έχει τέτοια αδυναμία, που δεν του χαλάει κανένα χατίρι, παρότι ο Παύλος πλησιάζει στην εφηβεία. Συχνά πηγαίνουν βόλτες, ενώ όταν ήταν μικρότερος, τους άρεσε να περνούν πολλές ώρες στα πάρκα, ιδιαίτερα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Και μπορεί να τον απέκτησε έχοντας συμπληρώσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του, αυτό δεν τους εμποδίζει όμως σήμερα να είναι τα καλύτερα φιλαράκια!