Sex & the City: σκοτωμός στα παρασκήνια!

26.04.2010
Μόλις ένας μήνας απομένει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας και όπως φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα θερμός. Αφορμή για τη νέα εμφύλια σύρραξη που αναμένεται να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή είναι οι νέες αφίσες του "Sex and the City 2".

Μόλις ένας μήνας απομένει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας και όπως φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα θερμός. Αφορμή για τη νέα εμφύλια σύρραξη που αναμένεται να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή είναι οι νέες αφίσες του "Sex and the City 2", που απεικονίζουν μόνο την Κάρι Μπράντσο (βλ. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Sarah Jessica Parker) έχοντας εξαφανίσει τις υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες.

Στην πρώτη σειρά διαφημιστικών του έργου βλέπαμε τη Σαμάνθα (Samantha), τη Σάρλοτ (Charlotte) και τη Μιράντα (Miranda) να περπατούν μαζί με την Κάρι στην έρημο του Άμπου Ντάμπι. Όμως, στην καινούργια αφίσα βλέπουμε την Κάρι να ποζάρει μόνη της φορώντας ένα λευκό φόρεμα Halston και χρυσά αξεσουάρ, σαν να είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια.

Ως παραγωγός της ταινίας, η Πάρκερ απέρριψε την αρχική εκδοχή του διαφημιστικού, παρότι το γύρισμα του κόστισε έναν περίδρομο λεφτά στην εταιρία, κάνοντας έξαλλες τις συμπρωταγωνίστριες της, Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis), Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και ιδιαίτερα την Κιμ Κάτραλ (Kim Cattrall).

"Δεν το λένε ανοιχτά, αλλά μεταξύ τους αναρωτιούνται γιατί σκέφτεται και δρα λες και η ταινία είναι μόνο δικιά της; Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στα παρασκήνια", αναφέρει μια πηγή της εφημερίδας Mirror, προβλέποντας ότι στην παγκόσμια πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για το τέλος Μαΐου θα προκύψουν πολλά παρατράγουδα.

Ένα ακόμη σημείο τριβής ανάμεσα στην Πάρκερ και στις Κατραλ, Ντέιβις και Νίξον είναι το γεγονός ότι οι τρεις τελευταίες έχουν πάρει εντολή να συντονίσουν την εμφάνιση τους ανάλογα με τα ρούχα που θα φοράει η πρώτη. "Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα βάλει κι αυτό θα αναγκάσει τις άλλες να αποφασίσουν την τελευταία στιγμή δημιουργώντας τους μεγάλο στρες", συνεχίζει η πηγή της Mirror: "Η ενδυματολόγος δεν θέλει να συμπέσουν μεταξύ τους και προφανώς δίνει προτεραιότητα στην Πάρκερ".

Σύμμαχος της 45χρονης ηθοποιού σ' αυτή την διαμάχη είναι ο κινηματογραφικός σύντροφος της Μίστερ Μπιγκ, που υποδύεται ο Κρις Νοθ (Chris Noth), ο οποίος έχει αρχίσει να κοντράρεται ανοιχτά με την Κάτραλ.

"Ο Κρις νιώθει ότι η Κιμ δημιουργεί συνεχώς εντάσεις" λέει η ίδια πηγή: "Είναι απίστευτα αφοσιωμένος στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και πολύ προστατευτικός. Βλέπει τον εαυτό του σαν τον μεγάλο της αδελφό και πιστεύει ότι η Κιμ είναι πολύ δύσκολη.

Ο Κρις σιχαίνεται τα δράματα και τους καυγάδες και δεν ιδρώνει τ' αυτί του για την Κιμ. Είπε στους διοργανωτές ότι δεν θέλει να κάτσει ή να σταθεί πουθενά δίπλα της κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας".

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο ίδιος αποκάλυψε πόσο μεγάλη υποστήριξη δέχονται τα κορίτσια του "Sex and the City" για να βγαίνουν τόσο εντυπωσιακά στη μεγάλη οθόνη μη παραλείποντας να κάνει κι ένα περιπαικτικό για την Κάτραλ: "Όλες οι ηθοποιοί έχουν δίπλα τους από έναν βοηθό που καλείται 'βοηθός ωραιοπάθειας', ο οποίος φροντίζει να φαίνονται όμορφες σε κάθε στιγμή του γυρίσματος. Οι περισσότεροι φυσιολογικοί ηθοποιοί έχουν από έναν άνθρωπο γι' αυτή τη δουλειά. Αλλά οι σταρ του 'Sex and the City' έχουν από δύο... Εκτός από την Κιμ, που έχει τρεις".

Μετά από όλα αυτά όλα δείχνουν ότι η ίντριγκα του πρώτου μέρους της ταινίας θα συνεχιστεί και στο δεύτερο, οπότε πρέπει να έχουμε τα μάτια και τ' αυτιά μας ανοιχτά για να μην χάσουμε κανένα επεισόδιο.

Η πρεμιέρα του "Sex and the City 2" για την Ελλάδα έχει οριστεί στις 27 Μαΐου.