Προσοχή, η μαϊμού δαγκώνει!

03.05.2010
Πασίγνωστη κοσμική κυρία σε διάσταση... έκανε μαϊμουδοπάρτι στη Φιλοθέη και πιάστηκε στα πράσα.

Πασίγνωστη κοσμική κυρία σε διάσταση... έκανε μαϊμουδοπάρτι στη Φιλοθέη και πιάστηκε στα πράσα. Η γοητευτική κυρία, που φημίζεται για το στυλ και το λεπτό της γούστο, πριν από λίγα χρόνια ήταν πολύ large, όταν έστελνε τα δώρα της σε φίλους και γνωστούς. Πρώτα ήρθε το διαζύγιο χαμηλών τόνων ?είναι η αλήθεια? με τον κροίσο σύζυγό της κι έπειτα χτύπησε και η κρίση! Οι επιλογές της άρχισαν να περιορίζονται, οι δυνατότητές της σε φάση ισχνών αγελάδων, αλλά οι παλιές συνήθειες ήταν δύσκολο να κοπούν.

Κάποια στιγμή σε ένα ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη, με αφορμή κάποιο event στο πολυτελές «Ciragan», όπου προσκλήθηκε με άλλες προσωπικότητες της κοσμικής ζωής, ανακάλυψε την κρυφή αγορά των... σικ μαϊμουδοσινιέ προϊόντων. Πράγματι, δύσκολα διακρίνεις διαφορές από τα αληθινά. Δεν μιλάμε βέβαια γι’ αυτά που πωλούνται σε αφθονία στο Grand Bazaar και στους δρόμους της Πόλης, αλλά για τεράστια εργοστάσια που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά, όπου οι γνωστές ιταλικές και γαλλικές φίρμες κατασκευάζουν τα είδη τους.

Η... διορατική κυρία, που δικτυώθηκε αμέσως, είδε να ανοίγεται μπροστά της μια επιχειρηματική δραστηριότητα από την οποία θα μπορούσε να αποκομίσει αρκετά σαν συμπλήρωμα της διατροφής του σφιχτοχέρη πρώην συζύγου, την οποία η ίδια θεωρεί μηδαμινή (σημειωτέον, είναι περίπου 3.500 ευρώ το μήνα).

Έτσι, με τις γνωριμίες της στην Πόλη και συχνά ταξιδάκια ...τουλάχιστον μία φορά το μήνα... έφερνε τσάντες, δερμάτινα αλλά και πολυτελή ρούχα, τα οποία εξέθετε στη συνέχεια στο υπόγειο playroom της κατοικίας της στη Φιλοθέη! Ένα δύο τηλεφωνήματα, λίγα καναπεδάκια, καφές και τσάι και τα πηγαδάκια από υποψήφιες πελάτισσες μετέτρεψαν την πολυτελή βίλα σε χώρο εμπορίου. Παράνομο βέβαια...

Περίπου έξι μήνες άκμασε η επιχείρηση ώσπου πριν από λίγες μέρες, εκεί γύρω στο μεσημέρι και με το μαϊμουδοπάρτι στο φόρτε του, χτύπησε το κουδούνι.

Η Φιλιππινέζα που άνοιξε, αν και δασκαλεμένη στο κοινότοπο «το κυρία ντεν είναι εντό», δεν κατάφερε να πείσει τον αστυνομικό αλλά και τον εκπρόσωπο οικονομικού ελέγχου ότι όλα ήταν μέλι γάλα. Οι δικαιολογίες έπεσαν στο κενό, τα προϊόντα κατασχέθηκαν και η κυρία οδηγήθηκε στο τμήμα.

Τώρα καλείται να πληρώσει ένα γερό πρόστιμο ...ακούστηκε για 55.000 ευρώ... αλλά και να αντιμετωπίσει έναν έξαλλο πρώην σύζυγο, του οποίου «ρεζίλεψε το όνομα», όπως της διαμήνυσε με εξώδικο απειλώντας τη με διακοπή της διατροφής.