Το παράπονο της Πηγής

03.05.2010
Αδικημένη ένιωσε η Πηγή Δεβετζή για την αποχώρησή της από το «Dancing With the Stars». Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωνε στην ολυμπιονίκη μας και στον παρτενέρ της Παναγιώτη

Αδικημένη ένιωσε η Πηγή Δεβετζή για την αποχώρησή της από το «Dancing With the Stars».

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωνε στην ολυμπιονίκη μας και στον παρτενέρ της Παναγιώτη Κρητικό ότι αποχωρούν από το χορευτικό talent show του ΑΝΤ1. «Ευχαριστώ πολύ, περάσαμε υπέροχα», ήταν τα πρώτα λόγια της Πηγής.

«Έτσι κι αλλιώς, ήρθαμε εδώ για το φιλανθρωπικό σκοπό και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους», αρκέστηκε να πει. Τι κι αν η εμφάνισή της εκείνη τη βραδιά με τη χορογραφία του «Mamma Mia» ήταν ομολογουμένως η καλύτερή της από την έναρξη του talent show; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το κοινό επέλεξε αυτήν και τον παρτενέρ της για να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα η Πηγή δεν έκρυψε τα λόγια της. Υποστήριξε ότι αποχώρησε από το ριάλιτι, γιατί ο δάσκαλός της δεν ήταν από τη σχολή της Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ, όπως είπε, η κυρία της κριτικής επιτροπής του «Dancing» της έδινε πάντα χαμηλή βαθμολογία. Η χρυσή ολυμπιονίκης μας δεν αρκέστηκε σε αυτά, καθώς αποκάλυψε πως στα βιντεάκια από τις πρόβες πριν από το σόου είχε εκφράσει πολλές φορές παράπονα για την αντιμετώπιση από τους κριτές, τα οποία όμως κόπηκαν στο μοντάζ.