«Έτσι κερδίζω έναν άντρα!»

03.05.2010
Επώνυμες κυρίες από το χώρο της σοουμπίζ αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ τις... τεχνικές που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν και να κρατήσουν έναν άντρα! Κάνουν το πρώτο βήμα ή είναι λιγότερο επιθετικές στο φλερτ; Προσέχουν τους συντρόφους τους ή έχουν το πάνω χέρι; Οι απαντήσεις τους μας λύνουν όλες τις απορίες!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Επώνυμες κυρίες από το χώρο της σοουμπίζ αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ τις... τεχνικές που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν και να κρατήσουν έναν άντρα! Κάνουν το πρώτο βήμα ή είναι λιγότερο επιθετικές στο φλερτ; Προσέχουν τους συντρόφους τους ή έχουν το πάνω χέρι; Οι απαντήσεις τους μας λύνουν όλες τις απορίες!

Σόφη Πασχάλη: «Εκδηλώνω δύσκολα τα συναισθήματά μου»
Είναι η όμορφη γυμνάστρια που εμφανίζεται στο «10 με 1 μαζί» με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο. Μια γυναίκα που φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των αντρών τηλεθεατών, που τη θεωρούν ιδιαίτερα σέξι. Αλήθεια, πώς είναι η ίδια στις σχέσεις της και τι κάνει για να κατακτήσει έναν άντρα;

«Είναι γεγονός ότι είμαι ντροπαλή. Θέλω χρόνο για να εκδηλωθώ και περιμένω ο άντρας να εκδηλωθεί πρώτος. Εγώ δεν ανοίγομαι εύκολα. Θέλω ο άντρας να μου δείξει ενδιαφέρον και να με κάνει να νιώσω ασφαλής. Όταν εντέλει είμαστε μαζί σε σχέση, κάνω πολλές εκπλήξεις και θέλω κάθε μέρα να είναι και διαφορετική. Δεν αφήνω τη ρουτίνα να μας παρασύρει. Αυτό καταρχήν αρέσει σε εμένα, γι’ αυτό το κάνω».

Πηγή Δεβετζή: «Μου αρέσουν οι παραδοσιακές σχέσεις»
Η γνωστή ολυμπιονίκης, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο ριάλιτι χορού «Dancing With the Stars», αποκαλύπτει ότι είναι παραδοσιακή γυναίκα και στον τρόπο που φλερτάρει αλλά και στον τρόπο που θέλει να διατηρεί μια σχέση.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν ξεφύγει λίγο σε ό,τι αφορά τη σχέση με το άλλο φύλο. Εμένα μου αρέσει ο παραδοσιακός τρόπος τόσο στη σχέση όσο και στην οικογένεια. Δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα και περιμένω από τον άντρα να καταλάβει ότι του αρέσω και να κάνει αυτός την κίνηση. Του δείχνω το ενδιαφέρον μου διακριτικά και προτιμώ πρώτα να τον γνωρίσω καλύτερα. Άλλωστε, δεν μου αρέσει όλα να γίνονται πολύ γρήγορα».

Κι όταν δημιουργεί μια σχέση....

«Μου αρέσει να κάνω δώρα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο και κάνω εκπλήξεις στον άνθρωπο για τον οποίο νοιάζομαι», μας είπε.

Άννα Ανδριανού: «Είμαι ο εαυτός μου»
Έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει σε τόσους ρόλους που σχετίζονται με τις σχέσεις και τον έρωτα, όποτε σίγουρα έχει να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές:

«Κοιτάζω να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Μόνο τότε με ενδιαφέρει να κερδίσω κάποιον. Όταν θέλει να αγαπήσει εμένα και όχι κάτι άλλο. Θέλω να με κερδίζει ο άλλος και με εξιτάρει ο έρωτάς του για μένα. Αυτό με κινεί στο να τον κερδίσω».

Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Αφήνομαι ελεύθερη»
Η γλυκιά Κλεοπάτρα έκανε μαζί μας... Κους κους και μας αποκάλυψε τι κάνει για να κερδίσει τον άντρα που τη γοητεύει...

«Όσο μεγαλώνουμε, πιστεύω ότι γινόμαστε όλο και πιο αυθεντικές. Δεν έχω κάποια στρατηγική και σχέδιο για να κατακτήσω έναν άντρα. Απλώς αφήνομαι ελεύθερη. Είμαι άνθρωπος δοτικός και όταν μπω σε μια σχέση, πέφτω με τα μούτρα. Κάνω ό,τι νιώθω»!

Έλλη Αγγελιδάκη: «Είμαι ήρεμη και διακριτική»
Η όμορφη γυμνάστρια από την Κρήτη με το αψεγάδιαστο σώμα είναι μια γυναίκα ήπιων τόνων, που, όπως μας εξομολογήθηκε, δεν της αρέσουν οι καβγάδες σε μια σχέση. Προτιμά να κρατά ήρεμο προφίλ και ήταν πάντα διακριτική στο φλερτ. Αυτός ο τρόπος άλλωστε, που αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα της, την έφερε κοντά στο σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 9 χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι 6,5 ετών.

«Οι γυναίκες, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είναι αρκετά ξεσηκωμένες και επιθετικές και θέλουν να υπερισχύει πάντα η γνώμη τους. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική και ήμουν πάντα πιο ήπιων τόνων. Δεν καβγάδιζα ποτέ για μικροπράγματα, ούτε φυσικά τώρα, που είμαι παντρεμένη. Όσον αφορά το φλερτ, ήμουν πάντα διακριτική, ποτέ επιθετική, γιατί δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι σχέσεις της μιας βραδιάς. Είμαι ήρεμη ως χαρακτήρας και αυτό νομίζω φέρνει την ισορροπία στη σχέση και έκανε τον άντρα μου να με ξεχωρίσει».

Μαρία Ηλιάκη: «Ντρέπομαι να κάνω το πρώτο βήμα»
Η νεαρή παρουσιάστρια, που φημίζεται για το χιούμορ και τις ατάκες της, στην ερώτησή μας για το πώς κερδίζει έναν άντρα αποδείχθηκε ντροπαλή!

«Ποτέ δεν κάνω το πρώτο βήμα, γιατί ντρέπομαι. Έτσι, βάζω πάντα έναν κοινό μας φίλο να μεσολαβήσει. Δεν έχω συγκεκριμένο πλάνο ή σχέδιο για να κατακτήσω έναν άντρα. Πάντως, σίγουρα δεν με εκφράζει το θεώρημα του γραμματόσημου», μας είπε, που σημαίνει ότι δεν της αρέσει να? απορρίπτει διαρκώς έναν άντρα μόνο και μόνο για να τον κατακτήσει!

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Πρώτα ψυχολογώ τον άντρα»
Είναι μια πετυχημένη στιχουργός, μητέρα μιας κόρης και η γυναίκα που κατάφερε να βάλει γκολ στην καρδιά του Δημήτρη Σαραβάκου - την εποχή μάλιστα που τον ποθούσαν όλες οι γυναίκες. Άραγε, τι συμβουλές δίνει για την κατάκτηση ενός άντρα;

«Ο τρόπος εξαρτάται από τον άντρα που μας ενδιαφέρει. Πρέπει να τον ψυχολογήσεις πρώτα και να τον προσεγγίσεις ανάλογα. Είμαι άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου διακριτικά και χαλαρά. Άλλωστε, αυτό γίνεται αργά ή γρήγορα από τη στιγμή που τον άλλο έχεις αρχίσει και τον σκέφτεσαι», μας είπε.

Κατερίνα Στανίση: «Είμαι υπέρ της χημείας»
Είναι μια γυναίκα που έχει τραγουδήσει τον έρωτα και έχει υμνήσει τον άντρα όσο λίγες. Είναι τυχαία άλλωστε η επιτυχία της «Σ’ έχω κάνει θεό»; Πώς είναι όμως η ίδια στον έρωτα και στο φλερτ;

«Δεν κάνω εκπλήξεις, αλλά δεν έχω και το κόμπλεξ να μην κάνω το πρώτο βήμα, αν ενδιαφερθώ για κάποιον. Είμαι όπως είμαι και σε όποιον αρέσουμε! Γενικά, είμαι εκδηλωτική όταν μου αρέσει ένας άντρας και όταν νιώθω ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία!».