Αννίτα - Καρβέλας πλήγωσαν τα ταλέντα τους;

04.04.2008
Πικράθηκαν οι τραγουδιστές της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής «Je t aime», που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, καθώς η έκπληξη που της ετοίμαζαν δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την επιθυμία τους.
Πικράθηκαν οι τραγουδιστές της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής «Je t aime», που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, καθώς η έκπληξη που της ετοίμαζαν δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την επιθυμία τους.

Ηταν μια στιγμή που την περίμεναν αρκετό καιρό, αφού έζησαν δίπλα στην Αννίτα σχεδόν ολόκληρη την περίοδο που κυοφορούσε. Έτσι, λοιπόν, όλο το «ιδιαίτερο» team των καλλιτεχνών του «Je t aime», έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, συγκεντρώθηκε στην πλατεία της Κηφισιάς, προκειμένου να επισκεφτούν την αγαπημένη τους Αννίτα στο σπίτι της και να δουν από κοντά το μοναχογιό της, τώρα που πέρασε η περίοδος της λοχείας των 40 πρώτων ημερών. Η χαρά τους ήταν μεγάλη, αφού περίμεναν αυτή τη στιγμή αρκετό καιρό. Με ένα δώρο ανά χείρας ο καθένας και θέλοντας να εκφράσουν παράλληλα και τις ευχαριστίες τους για μία ακόμα φορά στην αγαπημένη τους Αννίτα και στον Νίκο Καρβέλα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού τους στην Κηφισιά, περιμένοντας να δουν και να αγκαλιάσουν το μικρό Ανδρέα. Δεν τα κατάφεραν όμως, αφού λογάριαζαν χωρίς τον... Νίκο Καρβέλα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης φαίνεται πως δεν είχε την ίδια άποψη και επιθυμία με εκείνους. Τους υποδέχτηκε στην είσοδο του σπιτιού και τους παρακάλεσε να μην μπουν, διότι το μωρό κοιμόταν και θα το ενοχλούσαν. Εκείνοι επέμεναν ότι θα ήταν ήσυχοι και ότι ήθελαν μόνο να δουν το μωρό από κοντά και όχι από φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας του. Μάταια.

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν ανένδοτος, ενώ δεν διαπραγματευόταν να πάρει ούτε τα δώρα που είχαν φέρει στο μωρό. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε μια φραστική αναστάτωση ανάμεσά τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αννίτα δεν βγήκε έξω να κατευνάσει τους καλλιτέχνες της και να δώσει μια συμβιβαστική λύση. Παρόλο που τη ζητούσαν επίμονα όση ώρα προσπαθούσαν να πείσουν τον πατέρα του μικρού, δεν κατάφεραν να τη δουν.

Η Μαλάμω τα έλεγε «έξω απ τα δόντια», ο Ευαγγελινός ζητούσε «πέντε λεπτά παράταση», αλλά κανείς τους δεν κατάφερε να κάνει τον Νίκο Καρβέλα να λυγίσει. Τους αρνιόταν μέχρι το τέλος, δεν δεχόταν να πάρει ούτε τα δώρα τους και τους είπε να τα δώσουν στην Αννίτα όταν τη δουν στο στούντιο. Οπότε, αφού δεν είχαν άλλη επιλογή, οι μοναδικοί καλλιτέχνες του «Je taime» αποχώρησαν ήσυχα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του μουσικοσυνθέτη.

Ρ.Σ.