Τους μάτιασαν και ξίνισαν;

16.04.2008
Απογοητευμένοι είναι οι Πατρινοί από κάποιους celebrities που βρέθηκαν στην πόλη τους για μια εκδήλωση και δεν ήταν τόσο φιλικοί και ζεστοί όσο τους περίμεναν. Γνωστά μοντέλα δημιούργησαν την εντύπωση ότι πήγαν μόνο για το μεροκάματο

Από τον ΘΑΝΟ ΜΑΝΙΑΡΑ

Απογοητευμένοι είναι οι Πατρινοί από κάποιους celebrities που βρέθηκαν στην πόλη τους για μια εκδήλωση και δεν ήταν τόσο φιλικοί και ζεστοί όσο τους περίμεναν. Γνωστά μοντέλα δημιούργησαν την εντύπωση ότι πήγαν μόνο για το μεροκάματο, ενώ οι ηθοποιοί που στο παρελθόν έχουν δώσει μαθήματα ήθους, ευφυϊας και συμπεριφοράς δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των θαυμαστών τους.

Το fashion show πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρείας αυτοκινήτων. Τι και αν το σχέδιο ήταν να «εντυπωσιαστούν οι Πατρινοί»; Η αίσθηση μετά το τέλος του event μόνο θετική δεν ήταν. Ανάμεσα στις «φωτεινές στιγμές» της βραδιάς ήταν τα σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη περί της Παναχαϊκής αλλά και η στάση της Ζέτας Μακρυπούλια. Η ηθοποιός που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Πατρινό μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Νίκο Μπάρλο αποφάσισε κάποια στιγμή να χορέψει, αλλά τσατίστηκε και το έδειξε, όταν ο d.j. χαμήλωσε το «Βeggin» του Frankie Valli χωρίς να την ενημερώσει.

Ήδη έχει περάσει μία εβδομάδα από το fashion show, αλλά η Πάτρα δεν λέει να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Πέραν των προσκεκλημένων, που ακόμη και σήμερα βαυκαλίζονται κοιτώντας τις φωτογραφίες τους με μοντέλες-ΤV persones και ηθοποιούς, οι λοιποί Πατρινοί δηλώνουν ενοχλημένοι από τη στάση των καλοπληρωμένων πρωταγωνιστών του show. Συζητούν συνεχώς για το τουπέ της Νίκης Κάρτσωνα, η οποία, αφού προπληρώθηκε για την παρουσία της, δεν ήταν το γλυκό και χαμογελαστό προσιτό κορίτσι που μας έχει συνηθίσει. Αγέλαστη και βαριά ήταν και η Νταϊάνα Ιγροπούλου, ενώ η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυβε την ανυπομονησία της να επιστρέψει στην Αθήνα, λόγω της παρουσίας της στον «Πρωινό καφέ» την επόμενη μέρα. Δεν περίμενε την ώρα να φύγει και η Ρέα Τουτουντζή, που είχε παραδεχτεί ότι είχε ραντεβού σε γνωστό club στην περιοχή του «Χίλτον» και έπρεπε να είναι συνεπής.

Έτσι, οι Πατρινοί απογοητεύτηκαν που αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης όλες οι μοντέλες εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt και μόνο ο Καπουτζίδης με τη Μακρυπούλια συνέφαγαν με τους «χορηγούς» του event σε κοσμικό εστιατόριο κοντά στο λιμάνι της πόλης. Στεναχωρήθηκαν, όμως, και όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε ατυχώς κάνοντας χιούμορ την ομάδα τους, την Παναχαϊκή, και την προσπάθειά της να ανέβει στην Α κατηγορία, ενώ βρίσκεται ακόμη στη Γ. Πολύ περισσότερο όμως τους πλήγωσε όταν σύγκρινε την ομάδα της Πάτρας με τον Πανσερραϊκό, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Το γνωρίζουμε πως η επιτυχία αλλάζει τους ανθρώπους, αλλά ελπίζαμε ότι κάποιοι ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά.