Ε όχι κοπελιά να παρατήσεις τον κο Playboy!!

17.06.2011
Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση ότι το 24χρονο κουνελάκι Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) δεν θα παντρευτεί τελικά τον συμπαθή και υπέργηρο ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner). Σε μια δακρύβρεχτη εξομολόγηση η κατάξανθη αρραβωνιαστικιά του Χιού εξήγησε γιατί άλλαξε γνώμη πέντε μόλις μέρες πριν την πολυαναμενόμενη τελετή. Τον ήθελε άσημο και φτωχό, γιατί δεν αντέχει την πολυκοσμία και τα πολλά χρήματα... διότι η ευτυχία - λέει η Κρίσταλ - δεν έρχεται με τον παρά! Και εκεί που είπαμε ότι τέτοια "ξεφτίλα" ο ευαίσθητος 85χρονος Χεφ δεν θα την αντέξει και θα τού 'ρθει κόλπος, εκείνος απάντησε με χιούμορ τοποθετώντας την Κρίσταλ στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Playboy. Κόλλησε σε όλα τα αντίτυπα ένα αυτοκόλλητο με τίτλο "Η νύφη τό' σκασε" και άσε το κουνελάκι να πηδοβολάει σε άλλο κηπάριο... Κρίμα για τον Χιού, που σε τέτοιες περιόδους κρίσης πλήρωσε πάνω από €176.000 για έναν γάμο που δεν θα γίνει ποτέ! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες εδώ... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση ότι το 24χρονο κουνελάκι Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) δεν θα παντρευτεί τελικά τον συμπαθή και υπέργηρο ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner). Σε μια δακρύβρεχτη εξομολόγηση η κατάξανθη αρραβωνιαστικιά του Χιού εξήγησε γιατί άλλαξε γνώμη πέντε μόλις μέρες πριν την πολυαναμενόμενη τελετή. Τον ήθελε άσημο και φτωχό, γιατί δεν αντέχει την πολυκοσμία και τα πολλά χρήματα... διότι η ευτυχία - λέει η Κρίσταλ - δεν έρχεται με τον παρά!

Και εκεί που είπαμε ότι τέτοια "ξεφτίλα" ο ευαίσθητος 85χρονος Χεφ δεν θα την αντέξει και θα τού 'ρθει κόλπος, εκείνος απάντησε με χιούμορ τοποθετώντας την Κρίσταλ στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Playboy. Κόλλησε σε όλα τα αντίτυπα ένα αυτοκόλλητο με τίτλο "Η νύφη τό' σκασε" και άσε το κουνελάκι να πηδοβολάει σε άλλο κηπάριο...

Κρίμα για τον Χιού, που σε τέτοιες περιόδους κρίσης πλήρωσε $250.000 (€176.000) για έναν γάμο που δεν θα γίνει ποτέ!