Ξανθιά Νίντζα γυμνή σε ποδήλατο

20.06.2011
Την είδαμε στο twitter και εντυπωσιαστήκαμε! Όχι μόνο από τη γυμνή φωτογραφία της πάνω σε ποδήλατο στην Παγκόσμια Γυμνή Ποδηλατοδρομία του Πόρτλαντ, αλλά κυρίως από τις δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο της! Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ (Sara Jean Underwood) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, Playmate του μήνα Ιουλίου 2006 και Playmate της χρονιάς 2007. Μανιώδης οπαδός της γιόγκα, η 27χρονη κατάξανθη playmate θα ήθελε πολύ να είναι Νίντζα! Κάνοντας ειδική προπόνηση με δάσκαλο Νίντζα στο βουνό Φουτζιγιάμα, η Σάρα διαγωνίστηκε στο 8ο "Kunoichi" της Ιαπωνίας, γνωστός στις Η.Π.Α. ως διαγωνισμός για τις «Γυναίκες Πολεμίστριες των Νίντζα». Όταν δεν προετοιμάζεται για το Kill Bill ΙΙΙ παίζει επαγγελματικό πόκερ υψηλών προδιαγραφών στο VictoryPoker.net, ενώ έχει περάσει ένα φεγγάρι και από τα καταστήματα Hooters (για ευνόητους λόγους)... Το πιο αγαπημένο της σημείο στη γη είναι το καρναβάλι του Ρίο.... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Την είδαμε στο twitter και εντυπωσιαστήκαμε! Όχι μόνο από τη γυμνή φωτογραφία της πάνω σε ποδήλατο στην Παγκόσμια Γυμνή Ποδηλατοδρομία του Πόρτλαντ, αλλά κυρίως από τις δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο της! Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ (Sara Jean Underwood) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, Playmate του μήνα Ιουλίου 2006 και Playmate της χρονιάς 2007.

Μανιώδης οπαδός της γιόγκα, θα ήθελε πολύ να είναι Νίντζα! Κάνοντας ειδική προπόνηση με δάσκαλο Νίντζα στο βουνό Φουτζιγιάμα, η Σάρα διαγωνίστηκε στο 8ο "Kunoichi" της Ιαπωνίας, γνωστός στις Η.Π.Α. ως διαγωνισμός για τις «Γυναίκες Πολεμίστριες των Νίντζα». Όταν δεν προετοιμάζεται για το Kill Bill ΙΙΙ παίζει επαγγελματικό πόκερ υψηλών προδιαγραφών στο VictoryPoker.net, ενώ έχει περάσει ένα φεγγάρι και από τα καταστήματα Hooters (για ευνόητους λόγους)... Το πιο αγαπημένο της σημείο στη γη είναι το καρναβάλι του Ρίο....

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!