Πάει η Κανάλις, εμπρός για την επόμενη

23.06.2011
«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε σοβαρεύομαι» τραγουδάει ο 50χρονος ορκισμένος εργένης Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ρίχνει τη βόμβα επισήμως: Λυπούμεθα αλλά είναι οριστικό. Κλούνεϊ και Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) δεν είναι πλέον μαζί. Ωραίο ζευγάρι, λαμπερό, ταιριαστό, όλα όλα τέλεια, πλην όμως οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν και ο Τζορτζ δεν θα το πάρει το κορίτσι. Η 32χρονη Ιταλίδα που δήλωνε με σιγουριά παρόμοια φιλελεύθερα «Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά» κλπ κλπ μάλλον μετάνιωσε και φήμες λένε ότι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Κλούνεϊ για γάμο και οικογένεια. Ο Κλούνεϊ δεν τσίμπησε και δεκάδες παπαράτσι που κυνηγούσαν το ζευγάρι και ακριβοπουλούσαν τις φωτογραφίες τους με τηλεφακό, θα μείνουν ως φαίνεται χωρίς δουλειά. Διάβασε ακόμα: Ελιζαμπέτα με ραγάδες Γυμνή η Κανάλις σκάει η αντίζηλος Ελιζαμπέτα Κανάλις: "Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά" *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε σοβαρεύομαι» τραγουδάει ο 50χρονος ορκισμένος εργένης Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ρίχνει τη βόμβα επισήμως: Λυπούμεθα αλλά είναι οριστικό. Κλούνεϊ και Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) δεν είναι πλέον μαζί. Ωραίο ζευγάρι, λαμπερό, ταιριαστό, όλα όλα τέλεια, πλην όμως οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν και ο Τζορτζ δεν θα το πάρει το κορίτσι.

Η 32χρονη Ιταλίδα που δήλωνε με σιγουριά παρόμοια φιλελεύθερα «Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά» κλπ κλπ μάλλον μετάνιωσε και φήμες λένε ότι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Κλούνεϊ για γάμο και οικογένεια. Ο Κλούνεϊ δεν τσίμπησε και δεκάδες παπαράτσι που κυνηγούσαν το ζευγάρι και ακριβοπουλούσαν τις φωτογραφίες τους με τηλεφακό, θα μείνουν ως φαίνεται χωρίς δουλειά.

Για την ιστορία ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει κάνει ένα γάμο στο παρελθόν, ο οποίος κράτησε τέσσερα χρόνια (από το 1989 μέχρι το 1993) με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam), η οποία σήμερα είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς "Mad Men", Τζον Σλάτερι (John Slattery).

Διάβασε ακόμα:

Ελιζαμπέτα με ραγάδες

Γυμνή η Κανάλις σκάει η αντίζηλος

Ελιζαμπέτα Κανάλις: "Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά"