Θέλει τον Κλούνεϊ απελπισμένα!

23.06.2011
Χώρισε ο Κλούνεϊ και οι θαυμάστριες κάνουν ουρά. Ποια θα είναι η επόμενη στην καρδιά του; Την υποψηφιότητά της πάντως έθεσε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) που δήλωσε απερίφραστα ότι ο Κλούνεϊ είναι υπέροχος! Η 23χρονη σταρ του True Blood, συμμετέχει στην τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του Κλούνεϊ με τίτλο "The ides of March" και δηλώνει γοητευμένη. Κοινώς θέλει να γίνει η μούσα του! «George is amazing» δήλωσε η Έβαν στο Access Hollywood. «Είναι ένας φανταστικός, αστείος, γενναιόδωρος άνδρας και εύχομαι κάθε φιλμ στο οποίο δουλεύω να το έχει σκηνοθετήσει εκείνος.» Η Γουντ, που έκοψε πρόσφατα τα μακριά μαλλιά της, μάς έχει συνηθίσει σε πιο καυτές δηλώσεις όπως τότε που παραδέχθηκε δημόσια την αμφιφυλοφιλία της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson). Μετά το χωρισμό τους κράτησε κληρονομιά μερικά τατουάζ και κάποιες γυμνές καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Πρωτοκέρδισε το ενδιαφέρον μας στην ταινία "Ο Παλαιστής" του 2009 ως κόρη του Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke). *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Χώρισε ο Τζορτζ και οι θαυμάστριες κάνουν ουρά. Ποια θα είναι η επόμενη στην καρδιά του; Την υποψηφιότητά της πάντως έθεσε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) που δήλωσε απερίφραστα ότι ο Κλούνεϊ είναι υπέροχος!

Η 23χρονη σταρ του True Blood, συμμετέχει στην τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του Κλούνεϊ με τίτλο "The ides of March" και δηλώνει γοητευμένη. Κοινώς θέλει να γίνει η μούσα του! «George is amazing» δήλωσε η Έβαν στο Access Hollywood. «Είναι ένας φανταστικός, αστείος, γενναιόδωρος άνδρας και εύχομαι κάθε φιλμ στο οποίο δουλεύω να το έχει σκηνοθετήσει εκείνος

Η Γουντ, που έκοψε πρόσφατα τα μακριά μαλλιά της, μάς έχει συνηθίσει σε πιο καυτές δηλώσεις όπως τότε που παραδέχθηκε δημόσια την αμφιφυλοφιλία της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson). Από το γάμο τους κράτησε κληρονομιά μερικά τατουάζ και κάποιες γυμνές γκόθικ φωτογραφίες. Πρωτοκέρδισε το ενδιαφέρον μας στην ταινία "Ο Παλαιστής" του 2009 ως κόρη του Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke).
Χ.Τ.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!