Προσοχή! Ο στύλος βλάπτει σοβαρά την υγεία!

29.06.2011
Εντάξει…το γράψαμε ουκ ολίγες φορές και το εμπεδώσαμε. Το Pole Dancing κάνει καλό στην σωματική ευεξία και στην υγεία. Ας μην το παρακάνουμε όμως γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα. Εντάξει…το γράψαμε ουκ ολίγες φορές και το εμπεδώσαμε. Το Pole Dancing κάνει καλό στη σωματική ευεξία και στην υγεία. Ας μην το παρακάνουμε όμως γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα. Γι΄αυτό, αν αποφασίσετε να δωρίσετε στον εαυτό σας έναν στύλο για να τον τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρα ή στην κουζίνα σας, τουλάχιστον φέρτε έναν τεχνικό να σας τον στερεώσει για τα καλά! Διαφορετικά θα έχετε την τύχη των κυριών του βίντεο εδώ... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Εντάξει…το γράψαμε ουκ ολίγες φορές και το εμπεδώσαμε. Το Pole Dancing κάνει καλό στη σωματική ευεξία και στην υγεία. Ας μην το παρακάνουμε όμως γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα.

Γι΄αυτό, αν αποφασίσετε να δωρίσετε στον εαυτό σας έναν στύλο για να τον τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρα ή στην κουζίνα σας, τουλάχιστον φέρτε έναν τεχνικό να σας τον στερεώσει για τα καλά!

Διαφορετικά θα έχετε την τύχη των κυριών του βίντεο!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!