Με το Άρωμα της Εύας...

29.06.2011
Τι θα μπορούσε να είναι; Το άρωμα της προδοσίας ή το άρωμα της απόλυτης αποπλάνησης; Μετά τον ξανθό Άγγελο Ναόμι Γουότς (Naomi Watts) ο οίκος Τιερί Μιγκλέρ (Thierry Mugler) επέλεξε μια εξωτική μελαχρινή από την Κούβα, την Εύα Μέντες (Eva Mendes), ως τη νέα του μούσα για τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Angel. Η 37χρονη Εύα εκτός από τα φιλήδονα χείλη και τις ιδανικές αναλογίες της χάρισε στη διαφήμιση του Angel και την αισθησιακή φωνή της, μια και τραγούδησε το κομμάτι "χαλί" της διαφήμισης «The Windmills of your Mind». Το τραγούδι γράφτηκε για την ταινία του 1968 «The Thomas Crown Affair» και είναι αγαπημένο της Μέντες, η οποία το τραγούδησε με ερωτισμό και συναίσθημα! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μετά τον ξανθό Άγγελο Ναόμι Γουότς (Naomi Watts) ο οίκος Τιερί Μιγκλέρ (Thierry Mugler) επέλεξε μια εξωτική μελαχρινή από την Κούβα, την Εύα Μέντες (Eva Mendes), ως τη νέα του μούσα για τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Angel.

Η 37χρονη Εύα εκτός από τα φιλήδονα χείλη και τις ιδανικές αναλογίες της χάρισε στη διαφήμιση του Angel και την αισθησιακή φωνή της, μια και τραγούδησε το κομμάτι "χαλί" της διαφήμισης «The Windmills of your Mind». Το τραγούδι γράφτηκε για την ταινία του 1968 «The Thomas Crown Affair» και είναι αγαπημένο της Μέντες, η οποία το τραγούδησε με ερωτισμό και συναίσθημα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και μοντέλο γεννημένη στο Μαϊάμι γίνεται το πρόσωπο για άρωμα μεγάλου οίκου. Μερικά χρόνια πριν διαφήμισε το «Secret Obsession» του Calvin Klein με ένα βίντεο που απαγορεύτηκε ως 'υπερβολικά προκλητικό'...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!