Τι έχασες και σκύβεις;

30.06.2011
Και εκεί που λες ότι δεν υπάρχει μοντέλο που δεν το "συγυρίζει" το photoshop, βλέπεις φωτογραφίες τής Μπελέν στην παραλία και έρχεσαι στα λογικά σου. Για τη Μπελέν (Belén) τα έχουμε ξαναπεί... Μοιάζει με Ιταλίδα, μιλάει σαν Ιταλίδα, γδύνεται σαν Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αργεντινή. Η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani (φημολογούμενη αντίζηλος της Ελιζαμπέτα Κανάλις) είναι showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός και έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση... στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό. Η «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της φωτογράφο και τηλεοπτικό αστέρα Φαμπρίτσιο Κορόνα και τον 9χρονο γιο του στις ισπανικές ακτές και οι παπαράτσι την κυνηγούν σε κάθε της βήμα στην παραλία. PS. Να θυμίσουμε ότι μητέρα του πιτσιρικά είναι η μοντέλα Νίνα Μόριτς, την οποία θυμόμαστε από το videoclip του Ρίκι Μάρτιν, Livin' La Vida Loca! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Και εκεί που λες ότι δεν υπάρχει μοντέλο που δεν το "συγυρίζει" το photoshop, βλέπεις φωτογραφίες τής Μπελέν στην παραλία και έρχεσαι στα λογικά σου. Για τη Μπελέν (Belén) τα έχουμε ξαναπεί... Μοιάζει με Ιταλίδα, μιλάει σαν Ιταλίδα, γδύνεται σαν Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αργεντινή.

Η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani (φημολογούμενη αντίζηλος της Ελιζαμπέτα Κανάλις) είναι showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός και έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση... στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό. Η «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της φωτογράφο και τηλεοπτικό αστέρα Φαμπρίτσιο Κορόνα και τον 9χρονο γιο του στις ισπανικές ακτές και οι παπαράτσι την κυνηγούν σε κάθε της βήμα στην παραλία.

PS. Να θυμίσουμε ότι μητέρα του πιτσιρικά είναι η μοντέλα Νίνα Μόριτς, την οποία θυμόμαστε από το videoclip του Ρίκι Μάρτιν, Livin' La Vida Loca!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!