Φλόρενς: Η διάδοχος της Πίπα προ των πυλών!

04.07.2011
Κέιτ και Πίπα Μίντλετον (Kate, Pippa Middleton)! Το Νου σας! Έρχεται η Φλόρενς Μπρούντενελ Μπρους(Florence Brudenell-Bruce) φορτσάτη! Η πρώην κοπέλα του οδηγού της McLaren, Jenson Button, και νυν διάσημο μοντέλο φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry... που αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του Ουίλιαμ (μην ξεχνάτε πως πρόσφατα παντρεύτηκε την πανέμορφη Κέιτ Μίντλετον και μαζί μ΄αυτην την σέξι αδελφή της Πίπα και την άκρως γοητευτική μητέρα της). Η Φλόρενς είναι σούπερ σούπερ σέξι και σίγουρα ο Χάρι ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν την είχε ονειρευτεί! Γεννήθηκε το 1985 και είναι κόρη μεγαλέμπορου κρασιών. Μεγάλωσε στο Fulham και η σκούφια της είναι …βασιλική καθώς κατάγεται από τον έβδομο κόμη του Κάρντιγκαν. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Κέιτ και Πίπα Μίντλετον (Kate, Pippa Middleton)! Το Νου σας! Έρχεται η Φλόρενς Μπρούντενελ Μπρους(Florence Brudenell-Bruce) φορτσάτη!

Η πρώην κοπέλα του οδηγού της McLaren, Jenson Button, και νυν διάσημο μοντέλο φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry... που αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του Ουίλιαμ (μην ξεχνάτε πως πρόσφατα παντρεύτηκε την πανέμορφη Κέιτ Μίντλετον και μαζί μ΄αυτην την σέξι αδελφή της Πίπα και την άκρως γοητευτική μητέρα της).

Η Φλόρενς είναι σούπερ σούπερ σέξι και σίγουρα ο Χάρι ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν την είχε ονειρευτεί! Γεννήθηκε το 1985 και είναι κόρη μεγαλέμπορου κρασιών. Μεγάλωσε στο Fulham και η σκούφια της είναι …βασιλική καθώς κατάγεται από τον έβδομο κόμη του Κάρντιγκαν.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!