Χάνεις το... φως σου

06.07.2011
H Megan Fox (Μέγκαν Φοξ) παράτησε τα Transformers στο έλεος τους κι έδωσε την ευκαιρία στην Rosie Huntington-whiteley (Ρόζι Χάντιγκτον – Γουάιτλιι) να πάρει τη θέση της στις αντρικές φαντασιώσεις με femme fatale ρομποτοδολοφόνους. Οπότε πήγε μια βόλτα στον κύριο Giorgio Armani (Τζόρτζιο Αρμάνι), ο οποίος την έκανε το κεντρικό πρόσωπο στην καινούρια του καμπάνια προσλαμβάνοντας δύο από τους καλύτερους φωτογράφους στη μπίζνα της μόδας να την αναλάβουν. Ο Mikael Janssen (Μίκαελ Γιάνσεν) γύρισε το βίντεο του διαφημιστικού και ο Craig McDean (Κρεγκ ΜακΝτιν) είχε τους φωτογραφικούς φακούς και απ’ ότι φαίνεται μάλλον χρειάστηκε πολλές φορές να τους συνεφέρει από το θάμπωμα. Voila και τα πειστήρια της Beauty campaign... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

H Megan Fox (Μέγκαν Φοξ) παράτησε τα Transformers στο έλεος τους κι έδωσε την ευκαιρία στην Rosie Huntington-whiteley (Ρόζι Χάντιγκτον – Γουάιτλιι) να πάρει τη θέση της στις αντρικές φαντασιώσεις με femme fatale ρομποτοδολοφόνους.

Οπότε πήγε μια βόλτα στον κύριο Giorgio Armani (Τζόρτζιο Αρμάνι), ο οποίος την έκανε το κεντρικό πρόσωπο στην καινούρια του καμπάνια προσλαμβάνοντας δύο από τους καλύτερους φωτογράφους στη μπίζνα της μόδας να την αναλάβουν.

Ο Mikael Janssen (Μίκαελ Γιάνσεν) γύρισε το βίντεο του διαφημιστικού και ο Craig McDean (Κρεγκ ΜακΝτιν) είχε τους φωτογραφικούς φακούς και απ’ ότι φαίνεται μάλλον χρειάστηκε πολλές φορές να τους συνεφέρει από το θάμπωμα.

Voila και τα πειστήρια της Beauty campaign...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!