Θα τα φουσκώνει μέχρι να σκάσουν;

05.07.2011
Το φουσκώνει…το φουσκώνει και τελειωμό δεν έχει… Ο λόγος για το στήθος της Κλοέ Σιμς (Chloe Sims ), της πρωταγωνίστριας του βρετανικού reality «The only way is Essex» που, παρότι μόλις έκανε μία επέμβαση στο στήθος και από το νούμερο 34D ανέβηκε στο 34EE, δήλωσε ανερυθρίαστα πως δεν είναι ικανοποιημένη και θέλει να φτάσει το FF στο νούμερο σουτιέν της! Η 29χρονη σέξι νεαρή δεν είναι ικανοποιημένη με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα του… φουσκώματος και θέλει πολύ να έχει το στήθος της Katie Price. Μάλιστα σε σχετική της συνέντευξη ανέφερε «θα ήθελα πολύ να έχω στήθος τόσο μεγάλο όσο ήταν της Τζόρνταν παλιά, όμως ιατρικοί λίγοι με εμποδίζουν από το να προχωρήσω αυτή τη στιγμή σε μία επιπλέον επέμβαση. Το στήθος της Τζόρνταν ήταν πραγματικά πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο. Φαινόταν και κινείτο σαν αληθινό, ήταν εντυπωσιακό ιδίως μετά τις τρεις εγκυμοσύνες της». Η Κλόε συνεχίζει «τα ψεύτικα στήθη είναι τόσο κοινά που θα έλεγε κανείς πως κάνουν διαγωνισμό! Είναι πλέον δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος το αληθινό από το ψεύτικο… Εμένα πάντως μου αρέσουν τα μεγάλα. Νομίζω πως δείχνουν τέλεια σε μία γυναίκα και σίγουρα κάνουν τα οπίσθιά μας να φαίνονται μικρότερα!» Το αψυχολόγητο της υπόθεσης τώρα είναι πως όλες αυτές οι προσθετικές στήθους κάνουν τις σχέσεις της με τους άνδρες δυσκολότερες. Η Βρετανή σταρ, που δηλώνει μόνη αυτήν την περίοδο εξηγεί πως «οι άνδρες δεν με παίρνουν στα σοβαρά και επηρεάζονται από το πώς φαίνομαι. Έτσι θεωρούν πως είμαι μία χαζή κοπέλα από το Essex». Γι΄αυτό το λόγο εμείς θα της προτείναμε να προβεί σε μία πρωτοποριακή επέμβαση προσθήκης μυαλού και να αφήσει το στήθος της ήσυχο… τουλάχιστον προς το παρόν. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Το φουσκώνει…το φουσκώνει και τελειωμό δεν έχει… Ο λόγος για το στήθος της Κλοέ Σιμς (Chloe Sims ), της πρωταγωνίστριας του βρετανικού reality «The only way is Essex» που, παρότι μόλις έκανε μία επέμβαση στο στήθος και από το νούμερο 34D ανέβηκε στο 34EE, δήλωσε ανερυθρίαστα πως δεν είναι ικανοποιημένη και θέλει να φτάσει το FF στο νούμερο σουτιέν της!

Η 29χρονη σέξι νεαρή δεν είναι ικανοποιημένη με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα του… φουσκώματος και θέλει πολύ να έχει το στήθος της Katie Price. Μάλιστα σε σχετική της συνέντευξη ανέφερε «θα ήθελα πολύ να έχω στήθος τόσο μεγάλο όσο ήταν της Τζόρνταν παλιά, όμως ιατρικοί λίγοι με εμποδίζουν από το να προχωρήσω αυτή τη στιγμή σε μία επιπλέον επέμβαση. Το στήθος της Τζόρνταν ήταν πραγματικά πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο. Φαινόταν και κινείτο σαν αληθινό, ήταν εντυπωσιακό ιδίως μετά τις τρεις εγκυμοσύνες της». Η Κλόε συνεχίζει «τα ψεύτικα στήθη είναι τόσο κοινά που θα έλεγε κανείς πως κάνουν διαγωνισμό! Είναι πλέον δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος το αληθινό από το ψεύτικο… Εμένα πάντως μου αρέσουν τα μεγάλα. Νομίζω πως δείχνουν τέλεια σε μία γυναίκα και σίγουρα κάνουν τα οπίσθιά μας να φαίνονται μικρότερα!»

Πάντως η Κλοέ αξίζει να σημειώσουμε πως πάνω από όλα είναι μία υπεύθυνη μητέρα, καθώς δεν έχει μιλήσει ακόμη στην εξάχρονη κοπέλα της για την πρόσφατη εγχείρησή της και ξεκαθαρίζει πως δεν θα την αφήσει να προχωρήσει σε τέτοιου είδους επεμβάσεις πριν κλείσει τα 25 της χρόνια!

Το αψυχολόγητο της υπόθεσης τώρα είναι πως όλες αυτές οι προσθετικές στήθους κάνουν τις σχέσεις της με τους άνδρες δυσκολότερες. Η Βρετανή σταρ, που δηλώνει μόνη αυτήν την περίοδο εξηγεί πως «οι άνδρες δεν με παίρνουν στα σοβαρά και επηρεάζονται από το πώς φαίνομαι. Έτσι θεωρούν πως είμαι μία χαζή κοπέλα από το Essex».

Γι΄αυτό το λόγο εμείς θα της προτείναμε να προβεί σε μία πρωτοποριακή επέμβαση προσθήκης μυαλού και να αφήσει το στήθος της ήσυχο… τουλάχιστον προς το παρόν.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!