Τσίτα τα γκάζια στην πισίνα!

08.07.2011
Αν μία κοπέλα έχει γκάζια από τα γεννοφάσκια της, αυτή είναι σίγουρα η Ταμάρα Εκλεστόουν (Tamara Ecclestone), η κόρη του Μπέρνι Εκλεστόουν, του αφεντικού της Formula 1. Τι κάνει όμως η νεαρή πολυεκατομμυριούχος όταν δεν παρακολουθεί αγώνες φόρμουλα στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα και δεν μασουλάει τα ουκ ολίγα λεφτάκια του σε… ρούχα και πανάκριβα κοσμήματα; Φωτογραφίζεται ως μοντέλο εσωρούχων, αφού ο γνωστός οίκος εσωρούχων Ultimo πόνταρε σε μονοθέσιο… φαβορί τη νέα του καμπάνια. Πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν τα εσώρουχα βλέποντας το κορμί της Tamara, αυτό είναι σίγουρο! Πέρα από τις κακιές γλώσσες που λένε πως δε θα φωτογραφιζόταν ούτε για τον κατάλογο της Laredoute, η 26χρονη Ταμάρα έχει σέξι καμπύλες και αξιοπρόσεκτο στήθος, ενώ το μόντελινγκ υπάρχει και λίγο στο DNA της, καθώς η μητέρα της - που σημειωτέον κατάγεται από την Κροατία - ήταν στα νιάτα της μοντέλο του Αρμάνι. Οι εκπλήξεις όμως με την Ταμάρα δεν σταματούν εδώ. Η κοπέλα είναι πραγματικά προκομμένη και θέλοντας να βγάλει μόνη της το ψωμάκι της, σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Tamara's World". Άλλωστε η καριέρα της στα τηλεοπτικά δρώμενα ξεκίνησε το 2009 από μία εκπομπή για τη Formula-1 στο ιταλικό κανάλι Sky Sports (τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε)... Οι παπαράτσι πάντως κάνουν πάρτι όταν ξετρυπώνουν τη νεαρή βαθύπλουτη κληρονόμο, η οποία δεν διστάζει να τους προσφέρει άπειρες πόζες, ακόμα και στις πιο προσωπικές της στιγμές... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Αν μία κοπέλα έχει γκάζια από τα γεννοφάσκια της, αυτή είναι σίγουρα η Ταμάρα Εκλεστόουν (Tamara Ecclestone), η κόρη του Μπέρνι Εκλεστόουν, του αφεντικού της Formula 1.

Τι κάνει όμως η νεαρή πολυεκατομμυριούχος όταν δεν παρακολουθεί αγώνες φόρμουλα στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα και δεν μασουλάει τα ουκ ολίγα λεφτάκια του σε… ρούχα και πανάκριβα κοσμήματα; Φωτογραφίζεται ως μοντέλο εσωρούχων, αφού ο γνωστός οίκος εσωρούχων Ultimo πόνταρε σε μονοθέσιο… φαβορί τη νέα του καμπάνια. Πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν τα εσώρουχα βλέποντας το κορμί της Tamara, αυτό είναι σίγουρο!

Πέρα από τις κακιές γλώσσες που λένε πως δε θα φωτογραφιζόταν ούτε για τον κατάλογο της Laredoute, η 26χρονη Ταμάρα έχει σέξι καμπύλες και αξιοπρόσεκτο στήθος, ενώ το μόντελινγκ υπάρχει και λίγο στο DNA της, καθώς η μητέρα της - που σημειωτέον κατάγεται από την Κροατία - ήταν στα νιάτα της μοντέλο του Αρμάνι.

Οι εκπλήξεις όμως με την Ταμάρα δεν σταματούν εδώ. Η κοπέλα είναι πραγματικά προκομμένη και θέλοντας να βγάλει μόνη της το ψωμάκι της, σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Tamara's World". Άλλωστε η καριέρα της στα τηλεοπτικά δρώμενα ξεκίνησε το 2009 από μία εκπομπή για τη Formula-1 στο ιταλικό κανάλι Sky Sports (τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε)...

Οι παπαράτσι πάντως κάνουν πάρτι όταν ξετρυπώνουν τη νεαρή βαθύπλουτη κληρονόμο, η οποία δεν διστάζει να τους προσφέρει άπειρες πόζες, ακόμα και στις πιο προσωπικές της στιγμές...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!