Η Ολίβια πάνω στη ...σκάλα!

12.07.2011
Μπορεί η Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) να έπεσε από τη νούμερο 1 θέση στην λίστα του Maxim για τις πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο, στη μόλις 15η θέση, όμως αυτό διόλου δεν πτόησε – ευτυχώς- το Marie Claire του Αυγούστου να την κάνει εξώφυλλο! Η φρεσκοχωρισμένη με τον Ιταλό Τάο Ρουσπόλι (Tao Ruspoli) Ολίβια δηλώνει πως θέλει να μείνει μόνη μετά από πολύ καιρό. «Προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σαν ενήλικας, όταν μπαίνω στο επικίνδυνο παιχνίδι των ραντεβού, αλλά δεν έχω καμία… ελπίδα». Η καυτή Ολίβια γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1984 και κατάγεται από την Ιρλανδία και την Αμερική ταυτόχρονα. Την πρωτογνωρίσαμε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ηouse ΜD» ως ειδικευόμενη στο πλευρό του Dr House, ενώ πέρσι έκανε ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα της πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του Τζεφ Μπρίτζες στο «Τron Legacy». Έχει άλλες έξι ταινίες στα σκαριά, ανάμεσα στις οποίες και το πολυαναμενόμενο wannabe blockbuster «Cowboys & Aliens». *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μπορεί η Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) να έπεσε από τη νούμερο 1 θέση στην λίστα του Maxim για τις πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο, στη μόλις 15η θέση, όμως αυτό διόλου δεν πτόησε – ευτυχώς- το Marie Claire του Αυγούστου να την κάνει εξώφυλλο!
Η φρεσκοχωρισμένη με τον Ιταλό Τάο Ρουσπόλι (Tao Ruspoli) Ολίβια δηλώνει πως θέλει να μείνει μόνη μετά από πολύ καιρό. «Προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σαν ενήλικας, όταν μπαίνω στο επικίνδυνο παιχνίδι των ραντεβού, αλλά δεν έχω καμία… ελπίδα».
Η καυτή Ολίβια γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1984 και κατάγεται από την Ιρλανδία και την Αμερική ταυτόχρονα. Την πρωτογνωρίσαμε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ηouse ΜD» ως ειδικευόμενη στο πλευρό του Dr House, ενώ πέρσι έκανε ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα της πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του Τζεφ Μπρίτζες στο «Τron Legacy». Έχει άλλες έξι ταινίες στα σκαριά, ανάμεσα στις οποίες και το πολυαναμενόμενο wannabe blockbuster «Cowboys & Aliens».

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!