Η Μέγκαν Φοξ σε γραφείο ευρέσεως εργασίας

20.07.2011
Και τα μαγιό της να σκίσει και το μέτωπο να ζαρώσει το γεγονός παραμένει! Η "μπογιά" της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) φαίνεται πως δεν κρατά για πολύ. Η ηθοποιός, αφού αντικαταστήθηκε στη νέα ταινία "Τρανσφόρμερς" από τη Ρόζι Χάντινγκτον - Γουίτλεϊ, χάνει και τον τίτλο της εκπροσώπου της εταιρείας Εμπόριο Αρμάνι. Και μάλιστα από την τραγουδίστρια Ριάνα. Η 23χρονη τραγουδίστρια θα είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του ιταλικού οίκου "Αρμάνι" για την προώθηση των εσώρουχων και των τζιν του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2011-12. Ετσι, από τον Σεπτέμβρη θα βλέπουμε παντού τη Ριάνα με καυτά εσώρουχα και τζιν. Ευτυχώς για τη Μέγκαν, της έμεινε η προώθηση των καλλυντικών ομορφιάς "Αρμάνι" για το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, η Ρόζι πληρώθηκε για να ποζάρει ημίγυμνη στη διαφημιστική αφίσα του νέου αρώματος "Μπέρμπερι". *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η "μπογιά" της Μέγκαν Φοξ φαίνεται πως δεν κρατά για πολύ. Η ηθοποιός, αφού αντικαταστήθηκε στη νέα ταινία "Τρανσφόρμερς" από τη Ρόζι Χάντινγκτον - Γουίτλεϊ, χάνει και τον τίτλο της εκπροσώπου της εταιρείας "Εμπόριο Αρμάνι". Και μάλιστα από τη Ριάνα.

Η 23χρονη τραγουδίστρια θα είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του ιταλικού οίκου "Αρμάνι" για την προώθηση των εσώρουχων και των τζιν του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2011-12. Ετσι, από τον Σεπτέμβρη θα βλέπουμε παντού τη Ριάνα με καυτά εσώρουχα και τζιν.

Ευτυχώς για τη Μέγκαν, της έμεινε η προώθηση των καλλυντικών ομορφιάς "Αρμάνι" για το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, η Ρόζι πληρώθηκε για να ποζάρει ημίγυμνη στη διαφημιστική αφίσα του νέου αρώματος "Μπέρμπερι".

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!