Κουκ-Λάρα γυμνή και ασπρόμαυρη

22.07.2011
Το διάσημο μοντέλο Λάρα Στόουν (Lara Stone) θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις νέες καυτές πόζες που πήρε για την προώθηση, σε αφίσες και βίντεο, των νέων εσωρούχων του Calvin Klein και της διαφημιστικής του καμπάνιας Naked Glamour. Τα νέα εσώρουχα CK - την καμπάνια των οποίων έχει φωτογραφήσει ο Patrick Demarchelier - είναι σχεδιασμένα για «να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πιο σέξι και από όταν είναι γυμνή» και φυσικά το υπερμοντέλο Lara Stone με το ξεχωριστό της βλέμμα και το σεξαπίλ της είναι η ιδανική θεά να τα διαφημίσει. Η Stone ήταν το πρόσωπο των Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans και CK. Κατά το παρελθόν, σε ανάλογους ρόλους έχουμε δει και δύο σέξι ηθοποιούς, τη Ζόε Σαλντάνα και την Εύα Μέντες. Η Λάρα ωστόσο έχει εξασφαλίσει και συνεργασία με την καμπάνια ομορφιάς Tom Ford, αλλά και θα κοσμήσει το εξώφυλλο του γαλλικού τεύχους Αυγούστου του περιοδικού VOGUE. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Το διάσημο μοντέλο Λάρα Στόουν (Lara Stone) θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις νέες καυτές πόζες που πήρε για την προώθηση, σε αφίσες και βίντεο, των νέων εσωρούχων του Calvin Klein και της διαφημιστικής του καμπάνιας Naked Glamour.

Τα νέα εσώρουχα CK - την καμπάνια των οποίων έχει φωτογραφήσει ο Patrick Demarchelier - είναι σχεδιασμένα για «να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πιο σέξι και από όταν είναι γυμνή» και φυσικά το υπερμοντέλο Lara Stone με το ξεχωριστό της βλέμμα και το σεξαπίλ της είναι η ιδανική θεά να τα διαφημίσει. Η Stone ήταν το πρόσωπο των Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans και CK.

Κατά το παρελθόν, σε ανάλογους ρόλους έχουμε δει και δύο σέξι ηθοποιούς, τη Ζόε Σαλντάνα και την Εύα Μέντες. Η Λάρα ωστόσο έχει εξασφαλίσει και συνεργασία με την καμπάνια ομορφιάς Tom Ford, αλλά και θα κοσμήσει το εξώφυλλο του γαλλικού τεύχους Αυγούστου του περιοδικού VOGUE.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!