Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα (!)

05.09.2011
Βλέποντας όλες τις παλιές φωτογραφήσεις της μας θυμίζει μια Αντζελίνα Τζολί με styling δεκαετίας 80. Η πανέμορφη γυναικάρα με τα κόκκινα, Kelly LeBrock (Κέλι Λε Μπροκ), που έγραψε ιστορία με το κατακόκκινο φόρεμά της ν' ανεμίζει επιδεικνύοντας σαν άλλη Μέριλιν τα τέλεια οπίσθιά της, μεγάλωσε. Στην ταινία του 1984 «Woman in Red» έγινε φαντασίωση πολλών αρσενικών. Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια ξαναφόρεσε τη "στολή" της «γυναικάρας με τα κόκκινα!». Αλλά το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό. Η 51χρονη ηθοποιός κυκλοφορεί συχνά στα κόκκινα και η διαφορά κάνει "μπαμ"! Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Βλέποντας όλες τις παλιές φωτογραφήσεις της μας θυμίζει μια Αντζελίνα Τζολί με styling δεκαετίας 80. Η πανέμορφη γυναικάρα με τα κόκκινα, Kelly LeBrock (Κέλι Λε Μπροκ), που έγραψε ιστορία με το κατακόκκινο φόρεμά της ν' ανεμίζει επιδεικνύοντας σαν άλλη Μέριλιν τα τέλεια οπίσθιά της, μεγάλωσε.

Στην ταινία του 1984 «Woman in Red» έγινε φαντασίωση πολλών αρσενικών. Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια ξαναφόρεσε τη "στολή" της «γυναικάρας με τα κόκκινα!». Αλλά το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό. Η 51χρονη ηθοποιός κυκλοφορεί συχνά στα κόκκινα και η διαφορά κάνει "μπαμ"!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!