Δεν ερωτεύεται τα μοντέλα του...

05.09.2011
Και είναι ο μόνος, γιατί πρόκειται για τις τελειότερες γυναίκες του κόσμου... όλου! «Oι Σειρήνες του Τζέιμς» είναι είναι ο τίτλος του αφιερώματος που κάνει το γαλλικό περιοδικό «Photo» στον Αυστραλιανό φωτογράφο Ράσελ Τζέιμς (Russel James). Τον εμπνέουν οι μεγάλοι φωτογράφοι, όπως οι Ίρβιν Πεν, Γουίλιαμ Κλάιν, Ρίτσαρντ Άβεντον και Χέλμουτ Νιούτον, ενώ ο ίδιος ανακάλυψε τη φωτογραφία γύρω στα 30 του, στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Το 1997 έκανε το πρώτο του εξώφυλλο, που ήταν η Τάιρα Μπανκς για το Sports Illustrated. Το 2010 δημοσίευσε το δεύτερο λεύκωμά του, που περιέχει μια σειρά φωτογραφιών με τα πιο όμορφα κορίτσια στο νησί Necker, το οποίο ανήκει στον μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ενώ από τις 6 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου 2011 γίνεται μια μεγάλη έκθεση-αφιέρωμα στη δουλειά του στη βελγική «Young Gallery». Οταν τον ρώτησαν αν ερωτεύεται τα μοντέλα του, όπως τη Ζιζέλ, ο ίδιος ομολόγησε ότι στα 48 του και με μια κόρη 19 ετών, τα μοντέλα που είναι συνήθως μεταξύ 18 και 25 τα βλέπει σαν παιδιά του κι όχι ως ερωτικά αντικείμενα του πόθου. Περισσότερα στο www.younggalleryphoto.com/photography/james

Και είναι ο μόνος, γιατί πρόκειται για τις τελειότερες γυναίκες του κόσμου... όλου! «Oι Σειρήνες του Τζέιμς» είναι είναι ο τίτλος του αφιερώματος που κάνει το γαλλικό περιοδικό «Photo» στον Αυστραλιανό φωτογράφο Ράσελ Τζέιμς (Russel James).

Τον εμπνέουν οι μεγάλοι φωτογράφοι, όπως οι Ίρβιν Πεν, Γουίλιαμ Κλάιν, Ρίτσαρντ Άβεντον και Χέλμουτ Νιούτον, ενώ ο ίδιος ανακάλυψε τη φωτογραφία γύρω στα 30 του, στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Το 1997 έκανε το πρώτο του εξώφυλλο, που ήταν η Τάιρα Μπανκς για το Sports Illustrated. Το 2010 δημοσίευσε το δεύτερο λεύκωμά του, που περιέχει μια σειρά φωτογραφιών με τα πιο όμορφα κορίτσια στο νησί Necker, το οποίο ανήκει στον μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ενώ από τις 6 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου 2011 γίνεται μια μεγάλη έκθεση-αφιέρωμα στη δουλειά του στη βελγική «Young Gallery».

Οταν τον ρώτησαν αν ερωτεύεται τα μοντέλα του, όπως τη Ζιζέλ, ο ίδιος ομολόγησε ότι στα 48 του και με μια κόρη 19 ετών, τα μοντέλα που είναι συνήθως μεταξύ 18 και 25 τα βλέπει σαν παιδιά του κι όχι ως ερωτικά αντικείμενα του πόθου.

Περισσότερα στο www.younggalleryphoto.com/photography/james