Ισπανίδα σταρ αγκαλιά με το κορίτσι της!

07.09.2011
Τα κορίτσια φλέγονται πέραν πάσης αμφιβολίας... Την ταινία «Room in Rome» (Habitación en Roma - 2010) την πήρε το... μάτι μας κυρίως για τις καυτές ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο εκρηκτικό λεσβιακό δίδυμο των πρωταγωνιστριών: Έλενα Ανάγια (Elena Anaya) και Νατάσα Γιαροβένκο (Natasha Yarovenko). Απ' ότι βλέπουμε στην παπαράτσι φωτογραφία, η 36χρονη Ισπανίδα Έλενα έχει πραγματικά μπει στο πετσί του ρόλου της. Γυμνές αγκαλίτσες και φιλάκια ανταλλάσσει με τη φιλεναδίτσα της στην παραλία ενός ισπανικού νησιού. Θα μπορούσε να είναι η Λέσβος βρε αδερφέ, να μας κάνει και διαφήμιση, αλλά τελικά εθεάθει στη Μινόρκα να παίζει ρακέτες και να κάνει ζουζουνιές! Για την ιστορία τώρα, η Έλενα έκανε ένα πέρασμα στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Hable con ella» (Μίλα της), είχε το ρόλο της νύφης βαμπίρ, Aleera, το 2004 στην ταινία «Van Helsing» και αποπλάνησε τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) το 2006 στο βίντεοκλιπ του κομματιού «SexyBack». Το προκλητικό «Room in Rome» την ξαναέφερε στο προσκήνιο το 2010 και φέτος ξανά ο Αλμοδόβαρ την επέλεξε για το «The Skin I Live In». *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Τα κορίτσια φλέγονται πέραν πάσης αμφιβολίας... Την ταινία «Room in Rome» (Habitación en Roma - 2010) την πήρε το... μάτι μας κυρίως για τις καυτές ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο εκρηκτικό λεσβιακό δίδυμο των πρωταγωνιστριών: Έλενα Ανάγια (Elena Anaya) και Νατάσα Γιαροβένκο (Natasha Yarovenko).

Απ' ότι βλέπουμε στην παπαράτσι φωτογραφία, η 36χρονη Ισπανίδα Έλενα έχει πραγματικά μπει στο πετσί του ρόλου της. Γυμνές αγκαλίτσες και φιλάκια ανταλλάσσει με τη φιλεναδίτσα της στην παραλία ενός ισπανικού νησιού. Θα μπορούσε να είναι η Λέσβος βρε αδερφέ, να μας κάνει και διαφήμιση, αλλά τελικά εθεάθει στη Μινόρκα να παίζει ρακέτες και να κάνει ζουζουνιές!

Για την ιστορία τώρα, η Έλενα έκανε ένα πέρασμα στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Hable con ella» (Μίλα της), είχε το ρόλο της νύφης βαμπίρ, Aleera, το 2004 στην ταινία «Van Helsing» και αποπλάνησε τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) το 2006 στο βίντεοκλιπ του κομματιού «SexyBack». Το προκλητικό «Room in Rome» την ξαναέφερε στο προσκήνιο το 2010 και φέτος ξανά ο Αλμοδόβαρ την επέλεξε για το «The Skin I Live In».

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!