Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

06.09.2011
Είναι από τα κινηματογραφικά ζευγάρια που έγραψε ιστορία! Η Κέλι ΜακΓκίλις (Kelly McGillis) και ο «Top Gun» συμπρωταγωνιστής της Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ήταν το 1986 στην ταινία, 28 και 23 ετών αντίστοιχα. Σήμερα, 24 χρόνια μετά φωτογραφίζονται σε γκαλά στη Νέα Υόρκη και oi διαφορές είναι εμφανείς! Η Κέλι ΜακΓκίλις από σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '80, σήμερα στα 54 δηλώνει λεσβία και μάλιστα έσπευσε να παντρευτεί την αγαπημένη της με πολιτικό γάμο, επισημοποιώντας τον ερωτά τους! Ο Τομ από την άλλη με τη βοήθεια του Θεού της Σαϊεντολογίας διατηρείται straight και συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του στο Χόλιγουντ... Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Είναι από τα κινηματογραφικά ζευγάρια που έγραψε ιστορία! Η Κέλι ΜακΓκίλις (Kelly McGillis) και ο «Top Gun» συμπρωταγωνιστής της Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ήταν το 1986 στην ταινία, 28 και 23 ετών αντίστοιχα. Σήμερα, 24 χρόνια μετά φωτογραφίζονται σε γκαλά στη Νέα Υόρκη και oi διαφορές είναι εμφανείς!

Η Κέλι ΜακΓκίλις από σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '80, σήμερα στα 54 δηλώνει λεσβία και μάλιστα έσπευσε να παντρευτεί την αγαπημένη της με πολιτικό γάμο, επισημοποιώντας τον ερωτά τους! Ο Τομ από την άλλη με τη βοήθεια του Θεού της Σαϊεντολογίας διατηρείται straight και συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του στο Χόλιγουντ...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!