Το παιχνίδι παίζεται εκεί... πίσω

12.09.2011
Η όμορφη μελαχρινή πρώην του ηθοποιού Τζόρτζ Κλούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) γίνεται 33 ετών σήμερα και δυστυχώς δεν θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον γόη του Χόλιγουντ στη βίλα του στο Κάπρι. Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε πρόσφατα την Ιταλίδα καλλονή έξω από το γυμναστήριό της να μοιάζει εξαιρετικά αδυνατισμένη. Πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος δηλώνουν πόσο πολύ της στοίχισε αυτός ο χωρισμός, ενώ η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως είναι κορόιδο στον έρωτα και πως έχει σταματήσει πλέον να πιστεύει στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Ειδικά μετά από την κοινή εμφάνιση του 50χρονου Τζορτζ με τη νέα του αγαπημένη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler), η Ελιζαμπέτα μάλλον δεν θα περάσει και τα καλύτερα γενέθλια. Tο νέο ειδύλλιο του Τζορτζ ξεκίνησε αθόρυβα λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χωρισμό του. Από υποτιθέμενη σχέση της μιας βραδιάς, φαίνεται ότι η 31χρονη ξανθιά πρώην μονομάχος της πάλης "WWE" κέρδισε τον τίτλο της επίσημης αγαπημένης με χαρακτηριστική άνεση. Η Κανάλις, που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο νέο 13ο κύκλο του «Dancing With the Star», φωτογραφήθηκε πρόσφατα ολόγυμνη για την φιλοζωική οργάνωση PETA, υποστηρίζοντας το γνωστό σύνθημα «Προτιμώ να είμαι γυμνή παρά να φοράω γούνα»(I'd rather go naked than wear fur).

Η όμορφη μελαχρινή πρώην του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) γίνεται 33 ετών στις 12/09 και δυστυχώς δεν θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον γόη του Χόλιγουντ στη βίλα του στο Κάπρι.

Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε πρόσφατα την Ιταλίδα καλλονή έξω από το γυμναστήριό της να μοιάζει εξαιρετικά αδυνατισμένη. Πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος δηλώνουν πόσο πολύ της στοίχισε αυτός ο χωρισμός, ενώ η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως είναι κορόιδο στον έρωτα και πως έχει σταματήσει πλέον να πιστεύει στον πρίγκιπα του παραμυθιού.

Ειδικά μετά από την κοινή εμφάνιση του 50χρονου Τζορτζ με τη νέα του αγαπημένη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler), η Ελιζαμπέτα μάλλον δεν θα περάσει και τα καλύτερα γενέθλια. Tο νέο ειδύλλιο του Τζορτζ ξεκίνησε αθόρυβα λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χωρισμό του. Από υποτιθέμενη σχέση της μιας βραδιάς, φαίνεται ότι η 31χρονη ξανθιά πρώην μονομάχος της πάλης "WWE" κέρδισε τον τίτλο της επίσημης αγαπημένης με χαρακτηριστική άνεση!

Η Κανάλις, που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο νέο 13ο κύκλο του «Dancing With the Star», φωτογραφήθηκε πρόσφατα ολόγυμνη για την φιλοζωική οργάνωση PETA, υποστηρίζοντας το γνωστό σύνθημα «Προτιμώ να είμαι γυμνή παρά να φοράω γούνα»(I'd rather go naked than wear fur).