24 ώρες στο σπίτι με την Πάμελα!

09.09.2011
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η καυτή Πάμελα Αντερσον θα μπει για μία ακόμη φορά* στα άδυτα του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού! Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του Celebrity Big Brother, Μπράιαν Ντόουλινγκ (Brian Dowling) ανακοίνωσε πως τους απλούς θνητούς συμμετέχοντες του νέου Big Brother θα συντροφεύει η χυμώδης Πάμελα! Γούστο έχει όμως και ο τρόπος παρουσίασής της. Στο τέλος της λαμπερής βραδιάς του τελικού του Celebrity Big Brother, ο Ντόουλινγκ πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού, εκεί όπου μία ξανθιά γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ δείχνοντας στις κάμερες την πλάτη της. Μία φωνή τότε είπε: «Μπορεί η Πάμελα να έρθει στο δωμάτιο επικοινωνίας;». Τότε η ξανθιά γυναίκα σηκώθηκε, μπήκε στο δωμάτιο και αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της είπε «θα τους πάω τη βόλτα της ζωής τους!» Σημειώστε πως στο εν λόγω Big Brother θα συμμετέχουν ελεύθεροι και ωραίοι κάτω των 30 και φανταστείτε τι μέλλει γενέσθαι! *Η 44χρονη σήμερα Πάμελα το 2008 πέρασε τρεις ολόκληρες ημέρες στο σπίτι του Αυστραλιανού Big Brother και άλλες τρεις ημέρες το 2010 στο σπίτι του Ινδικού Big Brother. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η καυτή Πάμελα Αντερσον θα μπει για μία ακόμη φορά* στα άδυτα του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού!
Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του Celebrity Big Brother, Μπράιαν Ντόουλινγκ (Brian Dowling) ανακοίνωσε πως τους απλούς θνητούς συμμετέχοντες του νέου Big Brother θα συντροφεύει η χυμώδης Πάμελα!

Γούστο έχει όμως και ο τρόπος παρουσίασής της. Στο τέλος της λαμπερής βραδιάς του τελικού του Celebrity Big Brother, ο Ντόουλινγκ πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού, εκεί όπου μία ξανθιά γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ δείχνοντας στις κάμερες την πλάτη της. Μία φωνή τότε είπε: «Μπορεί η Πάμελα να έρθει στο δωμάτιο επικοινωνίας;». Τότε η ξανθιά γυναίκα σηκώθηκε, μπήκε στο δωμάτιο και αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της είπε «θα τους πάω τη βόλτα της ζωής τους!»

Σημειώστε πως στο εν λόγω Big Brother θα συμμετέχουν ελεύθεροι και ωραίοι κάτω των 30 και φανταστείτε τι μέλλει γενέσθαι!

*Η 44χρονη σήμερα Πάμελα το 2008 πέρασε τρεις ολόκληρες ημέρες στο σπίτι του Αυστραλιανού Big Brother και άλλες τρεις ημέρες το 2010 στο σπίτι του Ινδικού Big Brother.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!